AMMATTIMIEHEN OPISSA

24.7.2015

FC OPA sai Ouluun vieraakseen Italiassa ammatikseen pelanneen Mikko Kytölän, joka on monille tuttu myös liigajoukkue Kampuksen Dynamon riveistä. Mikko on myös Suomen maajoukkueen avainpelaajia ja yksi suomalaisen futsalin tienraivaajista. Vierailu jätti edustusjoukkueelle paljon uutta tietoa ja ajateltavaa luennon sekä harjoitusten muodossa.

Harjoituksia edelsi kahden tunnin luento Oulun hieroja-akatemian tiloissa. Luento pidettiin keskustelevassa hengessä ennalta sovituista teemoista ja siitä, että millainen peli futsal on niin pelaajan kuin valmentajankin näkökulmasta. Asioita oli havainnollistamassa useat hyvät esimerkkivideot ja tietysti vanha tuttu taktiikkataulukin. 

Luennon jälkeen siirryttiin Urheilutalolle harjoittelemaan ja alettiin siirtämään opittuja asioita käytäntöön. Harjoitteissa oli myös ennestään tuttuja elementtejä, joita oltiin päästy jo aiemmin kesällä harjoittelemaan valmentaja Pauli Leviäkankaan harjoituksissa. Jo opittujen taitojen ja havainnollistavan luennon ansiosta harjoitteet sujuivat hienosti. Tempo oli kova ja hiki virtasi, mutta tekeminen oli kuitenkin hyvätasoista läpi harjoitusten. Mikko olikin positiivisesti yllättynyt harjoitusten tasosta ja ennusti OPA:lle hyvää tulevaisuutta futsalkentillä.

FC OPA kiittää Mikkoa suuresti vierailusta ja toivottaa onnea tulevaisuuden haasteisiin!