JUNIORIT JATKAVAT VOITTOISASTI

10.5.2015

1-0 Elias Sarajärvi
1-0 Elias Sarajärvi
2-0 Teemu Myllylä
2-0 Teemu Myllylä
Ilari Paltsi, Teemu Myllylä, Elias Sarajärvi ja Atte Porvari.
Ilari Paltsi, Teemu Myllylä, Elias Sarajärvi ja Atte Porvari.
Waltteri Kilponen teki ensiesiintymisensä FC OPA:ssa.
Waltteri Kilponen teki ensiesiintymisensä FC OPA:ssa.

FC OPA:n B-juniorit ottivat jo kolmannen peräkkäisen voittonsa kun ORPA kaatui sateisella Raatin lisäalueella luvuin 2-0 (1-0).

B-juniorit kävivät viikko sitten pelimatkalla Torniossa, josta pisteet otettiin kotiin luvuin 3-1. Vastassa oli FC Kemi Kemi-Tornio.

Lauantain sadeottelussa Raatissa paikalla olleiden autojen määrästä olisi voinut vetää johtopäätöksen, että sateiselle kentänreunalle olisi tullut paljonkin väkeä. Näin ei kuitenkaan ollut vaan yleisön veti puoleensa AC Oulun ottelu TPS:aa vastaan. AC ei kyennyt maalien tekoon, mutta FC OPA sen sijaan kykeni - kahdesti.

B-junioreiden sarjan avaus ei olisi voinut sujua paremmin. Kolmesta pelistä yhdeksän pistettä. Seuraava tasonmittaaja tuleekin sitten Kemistä, kun torstaina klo 14.15  vastaan astuu KePS Heinäpään palloiluhallissa. Kemiläiset ovat pelanneet tähän mennessä kaksi ottelua, joissa ensin voittivat OsPa:n 8-0 ja sitten hävisivät FC Kemille 0-4.

Kausi on OPA:lla alkanut hyvin ja pelaajilla näyttää olevan hauskaa kentällä ja keskenään. Näinhän se pitääkin olla.

Maalintekijöitä joukkueesta näyttää löytyvän varsin runsaasti. Kolmessa ottelussa viisi pelaajaa on onnistunut heiluttamaan vastustajan verkkoja. Yksi komeimmista osumista nähtiin kun FC OPA siirtyi ORPA:aa vastaan 2-0 johtoon. Teemu Myllylän veto upposi reilusta 20 metristä yläriman kautta maaliin.

Maalinteko on tunnetusti taitolaji. Elias Sarajärvi on onnistunut kerran jokaisessa pelissä. Useampaakin maalin olisi kyllä ollut tilaisuuksia! Taitoa on myöskin päättää laukaisenko vai en. Yleensä neuvona voisi todeta, että kun rangaistusalueella on jalka vapaana ja maali on näkyvissä, niin ei kannata enää siirtää parempaan paikkaan.

Lisää Kari Väreen ottamia kuvia ottelusta on kuvapankissa.

B-junioreiden kauden 2015 tilastot.