PALUU JALKAPALLOON VOITTOISASTI

25.4.2015

Elias Sarajärvi voltissa. Ilari Palatsi ja Eetu Pikkumäki ovat tulossa onnittelemaan maalintekijää
FC OPA oli pääosan pelistä askeleen edellä.
Juhani Strid vaihtoi sujuvasti futsalista jalkapalloon.

FC OPA teki paluun jalkapalloviheriöille 24.4.2015 B-junioreiden toimesta voittoisasti Tervarit B2:sta vastaan luvui 3-1 (2-1).

FC OPA:n futsalin viime kuden B-juniorit halusivat pelata kesällä myös jalkapalloa. Mikäpä sen hienompaa! Mukaan tuli vanhastaan tuttu kaveriporukka, mikä näkyi ottelun alussa ja sen kestäessä hienona joukkuehenkenä.

Ottelu Rajakylän Talvikkipuistossa alkoi heti aloituksen jälkeen FC OPA:n hallinnalla. Pojat olivat luoneet peliryhmityksen 3 - 5 - 2, joka toimi yllättävän hyvin. Peli oli valtaosan varsin selkeästi FC OPA:n hallinnassa. Ajoittain Tervarit sai kuitenkin hyviä painostusjaksoja, mutta näistä ei lopulta syntynyt vaarallisia tilanteita.

Toisen puoliajan puolessa välissä alkoi näkyä joukkueiden taustojen välinen ero. FC OPA:n pelaajista osalla edellsiet pallokosketukset olivat viime kesältä ja kuntopuolenkin hoitaminen oli tainut jäädä melko vähälle. Joukkueen ote kirposi pelistä vartin ajaksi. Tervarit eivät kuitenkaan onnistuneet saamaan osumia ja heidän uskonsa voittoon alkoi heiketä. Niinpä viimeiset minuutit mentiinkin taas FC OPA:n hallitessa pelitapahtumia. Mahdollisuuksia lisämaaleihin oli useammalla pelaajalla, mutta onnistumisia ei nähty.

Tervareiden vaarallisimmat tilanteet tulivat poikkeuksetta Borys Filistin toimesta. Hän oli Tervareiden näkyvin pelaaja vaikka hiipuikin toisen puoliajan loppua kohden.

Kotijoukkueen paras oli keskimmäisänä puolustuslinjassa pelannut Hannu Pirinen. Hänen pelinsä puolustuksessa oli virheetöntä ja hän teki vastustajan parhaan pelaajan pelaamisen vaikeaksi.

Merkille pantavaa pelitapahtumien lisksi oli parinkymmenen hengen kannatusjoukko, joka kannusti sinipaitoja ankarasti.