FUTSAL: VASTAHYÖKKÄYSPELI

24.1.2015

FC OPA RetroStars - Outa 2 2-10 (0-6)

Vastustaja sai hengen päälle jo ensimmisestä hyökkäyksestä, kun sinipaidat eivät ehtineet koskea edes palloon kentällä vaan se piti kaivaa seitsemän sekunnin jälkeen omasta maalista.

Ei auttanut ajoittainen pelin dominointi ja palloin hallinta. RetroStars piti ensimmäisellä puoliajalla palloa enemmän ja loi kutakuinkin saman verran maalintekopaikkona kuin vastustajankin, mutta OuTa 2 teki kuusi maalia seitsemällä yrityksellä. Retron pelaajat oppivat karvallaa tavalla, että oleellista ei ole pallon hallinta vaan se, ettei palloa menetetä vastustajalle.

Maalivahdille tarjotaan jo lähtökohtaisesti huono päivä jos vastustaja pääsee pari kolme kertaa yhdellä tai kahdella pelaajalla hyökkäämään vapaasti..

No, jos loppunumerot olivat rumat, oli pelissä hyvääkin. Harjoiteltuja asioita toteutettiin kentällä varsinkin toisen puoliajan alussa. Kymmenen minuuttia toisen puoliajan alussa oli selkeästi RetroStarsin ja joukkue tekikin kaksi hienoa maalia.

Takaa-ajolta katkesi kuitenkin selkäranka kun OuTa 2 lisäsi johtoaan ajassa 34.42. Tämän jälkeen vielä Tuomo Iinatilla petti jalka alinpana pelaajana ja peli oli jo 2-8. Tämän jälkeen peli oli käytännössä ohi ja kaksi viimeistä maalia olivat vain kosmetiikkaa.