RETRO TAISTELI URHEASTI SARJAJOHTAJAA VASTAAN

3.1.2015


FC OPA aloitti uudenvuoden olemalla FC Kurenpoikien vieraana Nallisportissa. FC OPA:n joukkueista kentälle asteli RetroStars, joka joutui poistumaan kentältä 3-0 (1-0) tappio niskassaan.

RetroStarsin peli on kehittynyt peli peliltä ja nyt kärsitty tappio sarjajohtajaa vastaan jäi harmittamaan. Puolustuspeli on kehittynyt eniten, mutta se on myös vienyt jonkin verran tehoja hyökkäyspäästä. Toivottavasti tulevissa harjoituksissa päästään kehittämään myös maalintekoa niin, että se näkyy myös peleissä.

Ottelu alkoi odotetusti Kurenpoikien hallinassa. RetroStars iski vastahyökkäyksistä, mutta Kurenpoikien puolustus peitti suurimman osan laukauksista ja maalivahti hoiti vuoren varmasti loput. Vasta aivan ensimmäisen puoliajan lopussa pääsi Kurenpojat tekemään avausmaalin. Retron peli ei tästä sortunut, mutta tilanteet hyytyivät puolestaan Kurenpoikien hyvään puolustukseen.

Toinen puoliaika noudatteli tiukasti ensimmäisen käsikirjoitusta eikä puoliajalla oikeastaan nähty mitään, mitä ei oltu nähty jo ensimmäisellä puoliajalla. Viimeinen maali oli Kurenpoikien Jani Sarajärven yksilösuoritus. Pallo pysyi yllättäen tällä kertaa kokeneen pelimiehen jaloissa loppuun asti ja päätösnumerot näkivät päivänvalon.

TILASTOT

Ottelutapahtumat

Kokoonpano

La 3.1.2015 Nallisport, Nelonen

FC Kurenpojat - FC OPA RetroStars

11:50 kelt. Joonas Iinatti                             

17:27 1-0 Arttu Niemelä (Eetu Niemelä)        

32:40 2-0 Arttu Niemelä (Teemu Torvinen)    

38:22 3-0 Jani Sarajärvi (Juusola Jaakko)

Erotuomarit Perttu Räsänen - Juha Ville Ylinen

 

 

 

Huhta Tapani (c)

Iivola Joni

Juntunen Pekka

Kauppinen Kim

Kauppinen Sami

Mikkola Kari

Sankala Jarkko (mv)

Sääksjärvi Sami

Verbrugge Boris

Öhman Jerry