Ilja Remes tuulettaa tasoitusmaaliaan.
Boris Verbrugge pelasi mallikkaan ottelun.
Tapanai Huhta aiheuttaa säpinää vastustajan maalilla.
Katseharhautus. Ilja Remes ja Aleksi Paltamaa eivät mene vipuun.

MetroStars avasi pistetilinsä kolmosessa pelaamalla JUNSUN:n kanssa tasapelin 3-3 (1-1).

FC OPA MetroStarsin ottelun lähtökohdat olivat varsin hyvät, mutta pari sairastapausta ja työkeikka aiheuttivat joukkueen johdolle vielä aamutuimaan töitä. Jalkeille saatiin kuitenkin varsin iskukykyinen joukkue.

Ottelu alkoi MetroStarsin pallonhallinnalla ja Ilja Rems osui tolppaan jo ensimmäisellä minuutilla. Toinenkin tekopaikka tuli, mutta kun siitä ei tehty maalia niin vastustaja rankaisi heti ensimmäisestä kunnon hyökkäyksestään ajassa 02.41. Poikittaissyöttö maalin eteen ja Pasi Hilli oli voimaton.

Tämä jälkeen peli oli edelleen Metron hallinnassa vaikka JUNSU tasoittikin tolppalaukaukset yhdeksän minuutin kohdalla.

Metro pelasi kahdella kentällisellä. Ensimmäisenä kentälle menneessä nelikossa pelasivat Heikki Viia, Aleksi Paltamaa, Ilja Remes ja Kim Kauppinen. Toinen nelikko oli Niko Junkkari, Jerry Öhman, Boris Verbrugge ja Tapani Huhta.

Kumpikin kentällinen loi maalipaikkoja tukuttain mutta vasta reilu minuutti ennen puoliajan päättymistä haistoi Ilja Remes prässin päätteeksi vastustajan pehmeän syötön maalivahdille. Terävä kiihdytys, syötön katko ja pallo verkkoon. Näissä 1-1 lukemissa lähdettiin tauolle.

Toinen puoliaika oli tarkempaa pelaamista kummaltakin joukkueelta kuin avauspuolikas. Pitkään näytti siltä, että seuraavan maalin tekijä on vahvoilla. Metron leirissä ilo nousi vähän turhan aikaisin kun Heikki Viia vei kipparoimansa joukkueen johtoon ajassa 33.40. Kuitti tuli kuitenkin vain 44 sekuntia myöhemmin Metron hyvän hyökkäyksen jäkeisestä vastahyökkäyksestä.

Metro meni toisen kerran johtoon kun peiiä oli jäljellä vajaa kolme minuuttia. Kaikki näytti hyvältä kunnes pallo jäi Metron puolustusalueelle pystypainiotteluun. Niinhän se sieltä kimpoili vetopaikalle ja veto upposi Jesse Mikkolan maaliin.

Metro oli kaksi kertaa johdossa, mutta yhteensä johtoasemassa oltiin vain yksi minuutti ja 46 sekuntia. Lopun tilanteesta tuli kaikille karvasta oppia miten ei kannata ja toisaalta miten kannattaa ko tilanteessa pelata.