RETRON ENSIMMÄISET MAALIT PUOLANGAN VERKKOON

3.11.2014

Boris Verbrugge maalasi toisessa ottelussa peräkkäin.
Kim Kauppinen oli kaikissa Retron maaleissa mukana.
Ilja Remes ei ole päässyt työkiireiden vuoksi edustusjoukkueen mukaan, mutta Retrosta löytyi peliaikaa. Lopussa myös maalivahtina.
Peli kiinnosti myös pienehköjä kansalaisia.

RetroStars palasi päivän huilin jälkeen kentälle ja kolme maalia mutta se ei riittänyt pisteisiin.

RetroStarsin viikonlopun toinen ottelu oli Puolangan Palloa vastaan. Aikaisemmissa oteluissa Retro ei ollut saanut yhtään maalia Puolangan verkkoon. Tämä epäkohta korjattiin jo reilun minuutinpelin jälkeen kun Boris Verbrugge maalasi Kim Kauppisen syötöstä.

Peli oli tasaista ja vaarallisimmat tilanteet tulivat Puolangan loistavasti torjuneen maalivahdin rajoilla avausheitoilla. Lähempänä maalia oli kuitenkin Retron Ilja Remes, jonka vapaapotku kolahti voimalla ylärimaan. Toisen Kerran Ilja pääsi kokeilemaan vaparia vähän myöhemmin ja taas kehikot helisivät. Tauolle mentiin sopuisasti 1-1 tuloksessa.

Toinen puoliaika alkoi samanlaisissa tasaisissa tunnelmissa kuin ensimmäinenkin puoliaika. Vajaan puolen tunnin kohdalla Kim Kauppinen taisteli pallon itselleen ja teki ensimmäisessä pelissään jo toisen tehopisteen nyt maalin muodossa. Tämän jälkeen alkoi Puolangan etsikkoaika ja he käyttivätkin sen hyväkseen kolmen maalin muodossa. Lopussa Retro pelasi yli neljä minuuttia viidellä kenttäpelaajalla. Tolppia ja läheltä piti tilanteita saatiin aikaan useita mutta maaliin pallo saatiin vasta kahdeksan sekuntia ennen peliajan päättymistä. Asialla oli jälleen Kim Kauppinen jonka laukaisema pallo muutti niin paljon suuntaa puolustajista, että maali merkittiin omaksi maaliksi.