METRO NETSIN KAATOON

13.12.2013


FC OPA MetroStarsa kohtaa huomenna Kempelahallilla kovan kilpakumppanin FC Netsin. Ottelu alkaa klo 17.00.

Pelissä on isot panokset, sillä MetroStars on tällä hetkellä kolmosen ainoa joukkue, joka ei ole vielä joutunut luopumaan yhdestäkään jaossa olleesta pisteestä. Tappion kohdatessa on kolmosen kärkitaisto varsin tasainen, mutta voitolla Metro karkaa. Ei tosin lopullisesti mutta jäljellä oleviin otteluihin olisi helpompi lähteä ilman pistemenetyksiä.

MetroStars heittää peliin kaksi aivan uutta pelaajaa ja kaksi lainapelaajaa, jotka ovat FC OPA:n ystäville varsin tuttuja. Mukaan ovat lupautuneet Mikko Rantala ja Joonas Kauppinen. Lisämiehiin tuli tarve, kun opiskelijapainoitteisen joukkueen pelaajistosta osa on lähtenyt jo joulun viettoon.

Tämä ei kuitenkaan vaikuta suuresti joukkueen iskukykyyn, sillä kolmosen pistepörssin kärkipaikoilla viihtyvät Tomi Toukola ja Ville Niemi-Nikkola ovat kokoonpanossa.

FC Nets on ollut FC OPA:lle ja sen eri joukkueille varsin tuttu vastustaja mutta vain jalkapallossa, jossa se on kohdattu kaikkiaan kahdeksan kertaa.  Kooste otteluista FC Netsiä vastaan löytyy oheisesta linkistä.

TERVETULOA KANNUSTAMAAN FC OPA VOITTOON.

Ottelun yhteydessä on mahdollisuus ostaa myös FC OPA:n historiikki, joka on oiva tietopaketti oululaisesta palloiluhistoriasta. Hinta on 20 €.