KOTIAVAUS HEINÄPÄÄSSÄ

1.5.2012


Voitokkaan sarja-avauksen jälkeen FC OPA:n kausi jatkuu samoilla tulilla jo huomenna. Ensimmäiseen kotiotteluun saapuu vieraaksi FC Kemi. Ottelu alkaa Heinäpään tekonurmella klo 18:45.

Sarjakauden avaus on tiivistahtinen, sillä avausottelu vieraissa pelattiin vain pelipäivä mukaan laskien vain neljä päivää sitten. Vappu on haitannut ikävästi valmistautumista kauden ensiesiintymiseen kotiyleisölle, sillä kentät ovat olleet arkipyhän vuoksi kiinni.

Sarja-avauksen jälkeen koulu kovenee. FC-88, nykyiseltä nimeltään FC Kemi, on vahvistanut edustusjoukkuettaan tuntuvasti ja on varteenotettava nousijasuosikki - musta hevonen vähintäänkin. Kirkkaimpina tähtinä kemiläistaivaalla tuikkivat entiset liigapelaajat Keijo Huusko ja Jaakko Isteri, jotka kumpikin kartuttivat pääsarjakokemustaan viime kaudella RoPS:ssa.

Muutoin kemiläisillä on kasassa pääosin paikallisia kasvatteja sisältävä joukkue. Iso osa nimistä on suurelle oululaisyleisölle tuntemattomia, mutta FC Kemin vaarallisuutta se ei heikennä yhtään. Sen sai tuta FC Muurola, jonka FC Kemi löi omassa avauksessaan peräti 4-0.

Kummankin kokoonpanoon omat mausteensa saattaa tuoda farmisopimus. FC OPA tekee yhteistyötä AC Oulun ja FC Kemi PS Kemin kanssa.

AIKAISEMMAT OTTELUT

07.05.2011 Kolmonen FC-88 - FC OPA 1-4 (0-2)
23.07.2011 Kolmonen FC OPA - FC-88 0-0 (0-0)