FC OPA KOHTAA HAUPA:N KOTONA

11.4.2012


FC OPA:n seuraava harjoitusottelu siirtyy kotikentälle. Ohjelmassa piti olla vierailu Virpiniemen tekonurmella Haukiputaalla, mutta hitaanlaisesti etenevä kevät on pitänyt liikuntaopiston kentän pelikelvottomassa kunnossa.

FC OPA kohtaa HauPa:n ensi lauantaina klo 18:15 Heinäpään tekonurmella. Asia varmistui, kun pelivuoron edellinen haltija oli perunut sen tarpeettomana.

"Onneksi peli saatiin järjestettyä. Tämä on niitä harvoja lyhyen harjoituskauden kovia otteluita, joka osoittaa, missä mennään", kertoo FC OPA:n urheilutoimenjohtaja Raine Pernu.

Lauantain pelin jälkeen kalenterissa on enää kenraaliharjoitus vieraissa Kajaanin Hakaa vastaan. Ainoan muutoksen ohjelmaan saattaa tuoda Ajax Sarkkiranta, joka on esittänyt toiveen viikolla pelattavasta harjoituspelistä Kempeleessä. Sarja alkaa kuun lopussa.

Urheilutoimenjohtaja Pernu kiroaa yhä uudelleen kaupungin olosuhdetilannetta.

"Niin sanotulle rospuuttoajalle on tarjolla käytännössä vain kaksi paikkaa: Heinäpään halli ja tekonurmi. Tilanne alkaa olla jo kehityksen ja toiminnan jarruna."

"Varsinkin tähän aikaan vuodesta niukat kenttäresurssit häiritsevät valmistautumista. Tarvittaisiin nopeasti kuplahalli ja lämmitettävä tekonurmi."

FC OPA:kin on joutunut myymään ei oota.

"Kahdelle vastustajalle on jouduttu sanomaan kiitos ei. Tulijoita olisi, mutta arkipäivälle ei löydy pelitilaa, ellei halua pelata päivällä tai ole tarpeeksi kova nimi pyytämässä."

"Pelottaa jo ajatella ensi talvea ja kevättä, kun liitoskuntien joukkueet vyöryvät Ouluun. Sitten hypätäänkin olosuhteissa muutaman vuoden takaiseen aikaan, jolloin oli vain Ouluhalli", urheilutoimenjohtaja päättää monologinsa.