SARJAOHJELMA JULKAISTU

5.3.2012


Kolmosen otteluohjelma on julkaistu. Pieniä muutoksia saattaa vielä tulla, sillä otteluohjelmaa voi muokata alkaneen hiihtolomaviikon loppuun asti. Sen jälkeen siirrot ovat maksullisia.

Kolmonen pelataan kahdeksan seuran kolminkertaisena sarjana, jossa jokaiselle kertyy 21 ottelua. Voittaja nousee Kakkoseen ja kaksi huonointa putoaa Neloseen. Maantiet tulevat FC OPA:lle tutuksi, sillä se kohtaa matkavastustajistaan KajHa:n, Spartakin ja Muurolan kahdesti vieraissa. FC Kemi ainoastaan käy Oulussa kahteen kertaan.

FC OPA aloittaa kautensa jo ennen vappua, kun se matkustaa Kajaaniin Spartakin vieraaksi. Avausottelu pelataan sunnuntaina 29. huhtikuuta. Kausi päättyy syyskuun puolivälin jälkeen FC OPA:n isännöidessä OPS-junioreita.

Ohjelmassa on muutamia ruuhkaa aiheuttavia pätkiä, mutta toisaalta myös huilitaukojakin. Pitempi tauko on raivattu heinäkuuksi, jolloin on tilaisuus pitää viikko-puolitoista kokonaan lomaa jalkapallosta.

Viisi harjoitusottelua
 

FC OPA:n harjoitusottelukausi alkaa kahden viikon kuluttua. Harjoituskausi koostuu näillä näkymin vain viidestä ottelusta, kun kolme tapahtumaa peruuntui: yksi pakkasen vuoksi, yksi Suomen Cupin takia ja yksi kauden aloituksen aikaistuttua.

FC OPA avaa ja päättää harjoitusottelut Kajaanin Hakaa vastaan. Välissä kohdataan myös FC Muurola, Ajax Sarkkiranta ja HauPa.

Harjoitusotteluohjelman avoimia kohtia ovat HauPa -ottelussa Virpiniemen tekonurmen avautuminen ja varausaikataulut, joihin putaalaiset eivät ole vielä saaneet vahvistusta. Lisäksi Ajax Sarkkirannan kanssa on avoinna mahdollinen kuudes ottelu, joka järjestetään, jos Sarkkirannan tekonurmelta löytyy arki-illaksi tilaa pelata.