RETROSTARSILLE KOVAT VASTUSTAJAT

14.1.2012


RetroStarsin kausi on tähän mennessä sujunut kuin siivillä. Ennätysmurskajaisten jatkuvuutta koetellaan nyt kenties kovemmin kuin kertaakaan aiemmin tällä kaudella. RetroStars kohtaa huomenna pelattavassa Viitosen turnauksessa Ajax Sarkkirannan kakkosjoukkueen ja Herkku-Papat. Ottelut pelataan Oulunsalon hallissa klo 13:00 ja 15:00.

Kertaus on opintojen äiti. Viime kausi päättyi kautta aikain pienintä tappiota sivunneeseen tulokseen 2-13. Tämä kausi alkoi kahdella edellisen lukeman alittaneella suorituksella: Retro hävisi LaFK:lle 1-11 ja vanha kunnon kiistakumppani FC Piuha voitti "enää" 9-3. Piuhaa vastaan tehdyt kolme maalia sivusivat myös yhden ottelun tehtyjen maalien ennätystä.

Viimeksi pelatun turnauksen isonumeroinen tappio AS Moon/2:lle oli välietappi, mutta toinen ottelu Puolangan Palloa vastaan päättyi tiukan puolustustaistelun jälkeen 
0-8. Kahdeksan maalia omiin on retrolaisille historian pienin päästettyjen maalien lukumäärä.

Ennätyksiä on siis tehtailtu uusiksi ja sitä myöten rima nousee koko ajan ylemmäksi. Jotta ennätystahti jatkuisi, RetroStars esittelee turnauksessa kaksi uutta pelimiestä. Harri Pekkala ja Jarkko Sankala pukeutuvat ensimmäistä kertaa joukkueen kirkkaanpunaiseen sotisopaan.

Itse sarjassa RetroStarsin loppukauden tavoitteena pysyy Superpesikseen putoamisen välttäminen. Toistaiseksi tavoite on hyvin haarukassa. Jos loput kolme ottelua sujuvat entiseen tahtiin, voi RetroStars ohessa juhlia kolmivuotisen historiansa pienintä päästettyjen maalien saldoa.

Tehtyjen maalien ennätys on myös lähellä, mutta kolmen osuman tekeminen sarjan kovimpia ryhmiä vastaan tulee olemaan iso koetinkivi joukkueelle.

AIKAISEMMAT KOHTAAMISET

Ajax Sarkkiranta/2

  
ei kohtaamisia  

Herkku-Papat

  
08.11.2009ViitonenRetroStars - Herkku-Papat0-26 (0-13)