TERVARIT SEURAAVA VASTUS

19.8.2011


FC OPA palaa pitkästä aikaa vanhoille kotikonnuilleen Castreniin, kun se kohtaa paikalliskamppailussa Tervarit huomenna. Ottelu alkaa lauantai-iltana klo 18:00.

Kolmonen elää kutkuttavia loppuvaiheita, kun sarjasta on jäljellä enää puolenkymmentä kierrosta. AC Kajaani lienee jo varma voittaja, mutta parhaan kakkosen tittelistä taistellaan kiivaasti pääasiassa neljän eri lohkon joukkueiden kesken. Samalla kujanjuoksu Pohjois-Suomen lohkon sisällä toisesta sijasta KajHa:n kanssa jatkuu edelleen tiukkana.

Sarjan toisessa päässä kisa sarjapaikoista on yhtä verinen, mutta siinä välissä huominen vastustaja Tervarit lököttelee turvallisissa asemissa. Ylös päin ei ole mahdollisuuksia, mutta toiseenkaan suuntaan ei ole pelkoa. Tervarien lähin uhkaaja on OPS-juniorit, jonka kanssa se saattaa joutua vaihtamaan sijoituksia.

Tervarit on kokemusta ja taitoa täynnä, mikä tekee siitä erittäin vaarallisen vastustajan, vaikka suurin osa pelaajistosta onkin enemmän harraste- kuin kilpailumielellä liikkeellä. Sen kummemmin sarjatilannetta kuin FC OPA:n 4-0 voittoon päättynyttä edellistä ottelua ei kannata muistella.

Tervareilla on muutama mies poissa pelikieltojen ja loukkaantumisten vuoksi, mutta se ei joukkueen iskukykyä heikennä.

FC OPA:n riveistä ei ihmeitä kuulu. Joukkue on säästynyt koko kauden ajan varoitustilin täyttymisestä johtuvista pelikielloista eikä kentällä saatuja ulosajojakaan ole tullut yhtään.

Loukkaantumistilanne on aiheuttanut välillä huolia, mutta tällä hetkellä isompia vammoja Tomi Isoahon koko kauden sivussa pitävää polvivammaa lukuunottamatta ei ole. Ainoastaan maalivahti Mikko Sarkkisen parantumista odotellaan.

AIKAISEMMAT OTTELUT

10.06.2007KolmonenTervarit - FC OPA1-1 (0-1)
26.08.2007KolmonenFC OPA - Tervarit1-2 (0-0)
01.06.2011KolmonenTervarit - FC OPA0-4 (0-2)