KENRAALIHARJOITUS KEMPELEESSÄ

2.5.2011


FC OPA viimeistelee kisakuntoaan Nelosessa pelaavaa Ajax Sarkkirantaa vastaan. Ottelu pelataan Sarkkirannan tekonurmella klo 20:30 alkaen. Aurinko painuu mailleen kymmenen maissa, joten valottomalla kentällä ottelusta tulee n. 2x40 minuutin mittainen.

Myöhäinen pääsiäinen ja sen peräkkäisyys vapun kanssa tekevät tästä harjoitusottelusta poikkeuksellisen. Se pelataan yleisistä tavoista poiketen samalla viikolla, kun sarjakin alkaa. FC OPA starttaa kautensa nimittäin jo lauantaina Kemissä.

Kenraaliharjoitus avausviikolla on myös tarpeen, sillä edellinen harjoitusottelu HauPa:aa vastaan peruuntui osapuolten yhteisten intressien saattelemana.

Kempeleen pelistä FC OPA hakee ennen kaikkea yskivän hyökkäyspelin petraamista. Itse hyökkäämisessä ei niinkään suurta ongelmaa ole, mutta monessakaan viime aikoina pelatussa harjoitusottelussa palloa ei ole saatu toimitettua maaliin hyvällä, pahalla eikä edes rahalla.

Merkittävä osa FC OPA:n harjoituskauden otteluissa tekemistä maaleista on syntynyt erikoistilanteista: rankkarista, kulmapotkusta tai enimmäkseen Arttu Pehkosen erinomaisesti antamien vapaapotkujen jälkitilanteista. Kerran voittamiseen on tarvittu maali vastustajan avustamana ja sekin vapaapotkun jälkiseuraamuksina.

FC OPA pelannee Kempeleessä viime aikoina vakiintuneella kokoonpanollaan. AC Oulu on lähettänyt avuksi alakertaan Ndukuku Alisonin, joka paikkaa topparin tontilla ottelusta poissa olevaa Aleksi Kangasta.

AIKAISEMMAT OTTELUT

20.03.2011HarjoitusFC OPA - Ajax Sarkkiranta4-0 (2-0)