TURNAUSSEKSTETTI KASASSA

13.1.2010


FC OPA:n järjestämän hyväntekeväisyysturnauksen kuusi osanottajaa varmistuivat lopullisesti tänään. Viimeinen myöntävästi kutsuun vastannut seura oli rovaniemeläinen FC Santa Claus. Muut joukkueet ovat FC OPA:n lisäksi Haukiputaan Pallo, Kajaanin Haka, OLS ja OPS-jp.

"Saimme oikein hyvän paketin kasaan. Nuo kuusi joukkuetta edustavat sopivassa suhteessa alueellista käyttäjäkuntaa, joka luonnollisesti kiinnostaa oululaisyleisöä, ja vieraita vaikutteita", FC OPA:n urheilutoimenjohtaja Raine Pernu kertoo.

"Olen positiivisesti ilahtunut, että saimme vähän kauempaakin vieraita. Nykypäivänä on melko hankalaa varsinkin turnauksiin saada joukkueita pitkän matkan takaa. Osanottomaksu, linja-auto, yöpyminen ja ruokailut eivät ole halpaa puuhaa."

Kun joukkueet varmistuivat lopullisesti, pyörähti myös arpakone. Se heitti A-lohkolaisiksi OPS:n, FC Santa Clausin ja OLS:n. B-lohkossa pelaavat FC OPA, Kajaanin Haka ja HauPa.

Jonkin verran painotettua arvontaakin suoritettiin. Kolmosessa pelaavat HauPa ja OLS sijoitettiin jo alkujaan eri lohkoihin. Matkustavia joukkueita hyvitettiin lohkon sisällä siten, että kummankaan ei tarvitse tulla pelaamaan aamun ensimmäiseen otteluun. Kolmosen joukkueet joutuvat toisaalta myös kärsimään, sillä sekä HauPa että OLS ovat lohkoissaan paikalla, jotka tietävät kaikkeista tiiveintä otteluohjelmaa.

Turnauksen alkulohkoa pelataan la 20. helmikuuta klo 10:00 - 19:55 välisenä aikana. Päivän katkaisee klo 13:45 - 16:10 väliseksi ajaksi Liigacupin ottelu AC Oulu - Haka.

Sunnuntaina pelataan sijoitusottelut alkaen klo 10:00, 12:00 ja loppuottelu klo 14:00. Päivän päättää klo 16:00 käynnistyvä pelivuoro, jossa pelataan joko MetroStarsin Suomen Cupin ottelu tai A-poikien harjoitusottelu.

Otteluohjelma on nähtävillä turnaussivulla. Muuta turnausinfoa päivitetään sivuille tammikuun aikana.