KASVOT VAIHTUVAT METRON JOUKKUEESSA

27.7.2009

Simo Kangas, Joonas Kauppinen ja Tuomas Isotalus tilkitsevät MetroStarsin puolustusta.
Simo Kangas, Joonas Kauppinen ja Tuomas Isotalus tilkitsevät MetroStarsin puolustusta.

MetroStarsin kokoonpano kokee muutaman muutoksen ennen kuin syyskausi alkaa. Joukkueesta lähtee neljä pelaajaa ja toiseen suuntaan tapahtuvassa liikkeessä tulijoita on pysyvästi kaksi sekä väliaikaisesti yksi.

Joukkueen molemmat ulkomaalaisvahvistukset ovat poistuneet jo aiemmin ringistä. Espanjalaisen Jose Martinez Carcámon työpesti Suomessa päättyi ja hän on palannut kotimaahansa. Lisäksi jokunen aika sitten uutisoitiin aussivahvistus Casey Sargesonin muutto loppuvuodeksi työn perässä Englantiin samaan aikaan, kun hänen suomalainen vaimonsa on vaihto-oppilaana Jenkeissä.

MetroStarsin vahvuudesta poistuvat myös Tuomo Iinatti ja Janne Myllylä. Iinatin peliura päättyy toistaiseksi leipätyön vuoksi, sillä hän tekee kolmivuorotyötä elektroniikka-alan kokoonpanossa eikä pysty täysipainoisesti harjoittelemaan. Joukkueesta vetäytyminen tapahtui Iinatin omasta aloitteesta.

Myllylän pitää poissa sitoumukset OLS:n salibandyn liigajoukkueeseen, jonka kanssa solmitussa pelaajasopimuksessa ollut jalkapallopykälä päättyi viime viikolla. Myllylä on tosin pelannut vain muutamassa ottelussa sitkeiden jalkavaivojen vuoksi.

Uusista pelaajista Simo Kangas (18) on pelannut viimeksi OPS-juniorien organisaatiossa. Toinen uusi pelaaja on kokkolalaislähtöinen Tuomas Isotalus (22), joka on pelannut ennen vuoden mittaista taukoaan Keski-Pohjanmaan piirin Kolmosta GBK/2:ssa. Isotalus piipahti talvella MetroStarsin harjoituksissa ja on liittynyt kesätauon jälkeen taas rinkiin.

Lähiaikojen lähiaikojen peleissä joukkueessa esiintyy myös vanha tuttu Joonas Kauppinen, joka viettää hyvin ansaitsemaansa kesälomaa kotikaupunkinsa maisemissa. Kauppinen on pyörinyt parisen viikkoa MetroStarsin harjoituksissa ja palaa loman päätyttyä takaisin Puolustusvoimien palvelukseen etelään.