MIEHILLÄ TULOSSA VAUHDIKAS VIIKONLOPPU

12.2.2020FC OPA:n miesten edustusjoukkue pelaa tulevana viikonloppuna kaksi kotipeliä Urheilutalolla. Lauantaina 15.2 klo. 15.00 alkaen kohdataan AS Moon ja sunnuntaina 16.2 klo. 12.00 alkaen PTU.

 

As Moon on vielä täysillä mukana kamppailussa liigaan noususta. Raahelaisporukka on jo useamman vuoden ollut ykkösen kärkipäässä, mutta kahden kärki on karttanut heitä. Onkin varmaa, että Ouluun saapuu erittäin nälkäinen vierasjoukkue. Vielä, kun Raahessa pelattiin kauden ensimmäisellä puoliskolla 4-4 tasapeli. Rehellisyydennimissä As Moon saa olla tyytyväinen tuohon tasapeliin, sillä OPA:lle voittoa tarjottiin hopeatarjottimella. AS Moonin tehokkain pelaaja on ollut jälleen Marko Keinänen. Keinästä ovat hyvin tukeneet Timi Knuutinen ja Antti Uusitalo. Tiedossa on varmasti tiukka ja tunteikas vääntö.

 

PTU sen sijaan majailee sarjan hätäpäässä, kuten myös OPA. Tässä pelissä varmasti ratkaistaan jo osittain sitä, kumpi näistä joukkueista sijoittuu sarjassa paremmin. Porissa kärsittiin kirvelevä tappio, vaikka peli oli täysin hallussa, päättyi se kotijoukkueen 5-4 voittoon. PTU:lle kausi on ollut vaikea, mutta potentiaalia joukkueesta löytyy. Oman haasteensa PTU:lle tähän peliin tekee pitkä matka Porista Ouluun. Panosta tässä pelissä on ja ainakin OPA:lla löytyy halua voittaa!!

 

Se vastustajista. OPA:a on viime kierroksilla vaivanneet loukkaantumishuolet ja näyttää siltä, että edelleen Pekka Welling on sivussa peleistä. Jere Paalanen sen sijaan loukkasi nilkkansa pahasti Kaustisella ja voi olla, että Jeren kausi on paketissa. Hannu Pirisen pelikunto seurataan päivittäin ja Hannu voidaan nähdä parketilla jo viikonlopun peleissä. Kapteeni Tommi Wellingin korttitili täyttyi Kaustisella, joten hän huilaa varmuudella As Moonia vastaan pelattavan pelin. Laajuutta joukkueesta löytyy ja nyt valmennuksen tehtäväksi jää kasata jäljellä olevista pelaajista iskukykyinen joukkue. Tuuppa viikonloppuna katsomaan, miten kotijoukkue suoriutuu. Liput normaaliin tapaan 5e, alennusryhmät 3e ja alle kouluikäiset 0e. Paikalla palvelee kioski, missä maksuvälineenä käy käteisen lisäksi mobilepay