VUOSIKYMMENEN ENSIMMÄINEN PELI

31.12.2019

Otteluisäntä
Otteluisäntä
Tommi Welling laukoo
Tommi Welling laukoo
Edellisen pelin hahmo Juho Keskinen torjuntatöissä
Edellisen pelin hahmo Juho Keskinen torjuntatöissä
Samu Katajamäki hakee paikkaa
Samu Katajamäki hakee paikkaa

Mikä olisikaan mahtavampi tapa aloittaa uusi vuosikymmen Futsal-pelien osalta, kuin kohdata rakas paikallisvastustajan Tervarit? Joulutauon aikana on syöty ja levätty hyvin, joten jännä nähdä kuinka kovalla vauhdilla molemmat joukkueet tähän peliin tulevat. Tunnetta on varmasti mukana, kun tuttuja pelaajia löytyy vastapuolelta.

 

Kauden ensimmäisen kohtaamisen vei Tervarit selkein 5-0 lukemin, mutta peli itsessään oli tasaista ja OPA:n edes kohtalaisella viimeistelyllä lukemat olisivat olleet tasaisemmat. Tervarit jatkoivat tämän pelin jälkeen hyviä otteitaan ja onnistuivat keräämään tasaisesti pisteitä pitäen hetken jopa sarjajohtajan paikkaa itsellään. Joulutauolle lähdettäessä Tervarit löytyy sarjasta sijalta viisi.

 

FC OPA:n kauden alku meni uuteen sarjaan totutellessa, mutta alun vaikeuksien jälkeen joukkue on alkanut löytää peli-identiteettinsä, mikä on näkynyt myös tulostaululla. Vahva usko on siihen, että työtä tekemällä ja keskittymällä joka tapahtumaan tehdään loppukaudesta vielä voittoisa!!

 

Historiassaan toinen virallinen Oulun Derby pelataan Oulun urheilutalolla 4.1.2020 klo. 19.00 alkaen. Liput tapahtumaan 5e, alle kouluikäiset ilmaiseksi ja alennusryhmät 3e. Paikanpäällä palvelee kioski ja käteistä kannattaa varata mukaan lippujen, naposteltava, arpojen sekä pipojen ja kausikorttien ostoon!! Otteluisäntänä toimii TMi NokiPalo. Tervetuloa kannustamaan OPA voittoon!!