LAUANTAINA VASTASSA FC KIISTO VAASASTA

11.12.2019


Kauden kolmas kotipeli pelataan tulevana lauantaina Oulun urheilutalolla FC Kiistoa vastaan. Kauden alun vaikeuksien jälkeen FC OPA on piristynyt huomattavasti ja Monkulat pelistä alkanut hyvien pelien sarja on saanut jatkoa Moonia, PTU:ta ja FC Raumaa vastaan. Lauantain vastus on tällä hetkellä Ykkösen kärjessä, joten vastus tulee varmasti olemaan vielä astetta kovempi kuin edellisissä peleissä. Mainittakoon, että FC Kiisto on voittanut sekä AS Moonin, että FC Rauman vieraspeleissä.

 

FC Kiisto ja FC OPA kohtasivat edellisen ja ainoan kerran viime keväänä nousukarsinnoissa Ykköseen. Tuolloin FC Kiisto oli luvullisesti selkeästi parempi ja vei ottelun nimiinsä Vaasassa 8-1. Tuota peliä ei liikaa kannata muistella, sillä molemmat joukkueet ovat vahvistuneet tulevalle kaudelle ja päässeet harjoittelemaan uusia juttuja.

 

FC OPA:n kokoonpano vaikuttaa hyvältä. Sairastuvalla on ainoastaan Sami Kuronen ja muuten kaikki pelaajat näyttäisivät olevan käytettävissä lauantain peliin. Ainut takaisku on ollut tiistain peruttu salivuoro koulun joulujuhlan takia.

 

Lauantaina pelataan molemmille joukkueille tärkeistä pisteistä. Kiistolle pisteet kelpaisivat varmasti tasaisessa kärkikamppailussa ja OPA:lle pisteet tulevat tarpeeseen, jotta kapuaminen sarjan pohjalta voi jatkua. Lauantaina Urheilutalolla on varmasti tarjolla vauhdikasta Futsalia, jota kannattaa tulla seuraamaan paikan päälle. Ottelu alkaa klo. 19.00. Paikalla on kioski, josta saa kahvia, teetä, pientä purtavaa, FC OPA:n kausikortteja ja pipoja. Kioskilla maksuvälineenä käy käteinen. Liput otteluun ovat 5e ja alennusryhmät 3e. Tervetuloa kannustamaan FC OPA voittoon!!