REISSU ETELÄ-SUOMEEN

28.10.2019

Reissussa miehet kävivät vähiin

ZENITH – FC OPA 6-0 (1-0)

Töiden ja muiden menojen takia reissuun saatiin lopulta iskukykyinen joukkue 8 pelaajan ja 1 maalivahdin voimin. Tai niin ainakin vielä torstain treenien jälkeen luultiin. Ensimmäinen takaisku tuli lauantaiaamuna, kun yksi pelaaja ei ilmestynyt sovittuna-aikana rautatieasemalle. Juna ei myöhästyjää jäänyt odottamaan.

Heti Zenith pelin alkuun saatiin lisää ikäviä uutisia, kun Sami Kuronen loukkaantui käytännössä ensimmäisessä vaihdossa. Tämän jälkeen peli piti pelata 2 vaihtomiehellä. Ensimmäinen puoliaika pysyttiinkin hyvin pelissä mukana ja tauolle mentiin Zenithin johtaessa 1-0.

Toisella puoliajalla väsymys alkoi näkymään pelin edetessä ja Zenith pääsi takomaan tylyt 6-0 voittolukemat.

EBK/FS – FC OPA 8-1 (2-1)

Hyvin levätyn yön jälkeen kokoonpanoon ei lisää pelaajia saatu, kun Sami ei ihme parantumista kokenut. Ensimmäinen puoliaika taas taisteltiin hyvin ja tauolle mentiin lukemista 2-1. FC OPA:n maalin teki hyvin molemmissa peleissä pelannut Samu Katajamäki ja esityön teki Teemu Mattila.

Toisella puoliajalla jalat taas loppuivat ja kotijoukkue meni menojaan Arber Istrefin ja Korhosten tahdittamana.

Tästä reissusta ei jäänyt muuta kuin pahamaku ja muutama loukkaantuminen lisää. Toivottavasti tulevan viikonlopun PJK peliin saadaan pelaajia kursittua kasaan ja joukkue jälleen iskukuntoon!!