ENSIMMÄINEN KOTIOTTELU

17.10.2019

Kuvia edellisestä kohtaamisesta
Kuvia edellisestä kohtaamisesta


FC OPA aloittaa kauden 2019-2020 kotiottelut tulevana lauantaina 19.10 klo 19.00 Oulun urheilutalolla. Vastaan asettuu Turun Pallokerho.

 

TPK on ollut sarjan kärkipään joukkueita pelatessaan ykkösessä. TPK pelasi myös useamman kauden Liigassa, mutta tippuessaan he eivät osallistuneet karsintoihin ja näin Palloliitto asetti heille nousu kiellon takaisin Liigaan määräajaksi. Tämä määräaika loppui tähän kauteen ja oletettavaa on, että pitkään Liigassa ja Ykkösessä pelanneella joukkueella on halu takaisin maan korkeimmalle tasolle. Preseasonilta ei tosin juuri mitään tietoa joukkueesta ole tihkunut. TPK pelasi kotonaan yhden harjoitusottelun Liigassa pelaavaa SoVo:a vastaan häviten sen 2-10.

 

FC OPA taas on varmasti sisuuntunut Tervarit pelin jälkeen. Peli oli hyvin uomissa ja kenttätapahtumia pystyttiin välillä jopa dominoimaan. Nyt on taas viikko päästy valmistautumaan ja kehittämään uusi juonia tulevaa lauantaita varten. Ensimmäinen tavoite peliin on varmasti lähteä tekemään Futsal kauden avausmaaleja ja sitä kautta ottamaan 3 pistettä pelistä. Jonkun verran kolhuja Tervarit pelissä tuli, mutta todennäköisesti nämä kolhut saadaan paikattua ennen lauantaita.

 

Edellisellä Ykkösen visiitillä OPA hävisi molemmat pelinsä TPK:ta vastaan ja nyt on aika saada tuohonkin tilastoon muutosta. Urheilutalon lauantai-illassa on varmasti tarjolla vauhdikas ja hyvä tasoinen Futsal taisto. Tulkaahan kaikki katsomaan!!

 

Paikalla palvelee kioski, mistä voi ostaa kausikortteja, pipoja, kahvia ja pientä purtavaa. Käteistä siis kannattaa varata mukaan.