Samu Katajamäki teki FC OPAn molemmat maalit
Yasir pelasi ensimmäisen pelinsä FC OPAssa
Maali läpyt
Maali läpyt

ToPV - FC OPA 2-2 (1-1) ja. 6-2

Kauden toinen harjoitusottelu pelattiin liigassa pelaavaa Tornion palloveikkoja vastaan. ToPV:n vahvistunut joukkue tarjosikin erittäin vaikuttavan vastustajan, sillä ykköskentässä oli jopa kolme maajoukkuepelaajaa.

Pelin alku oli siitä huolimatta tasainen ja FC OPA siirtyikin alkuhetkillä johtoon Samu Katajamäen maalilla. Torniolaiset tasoittivat pelin ensimmäisen puoliajan lähestyessä loppua ja tauolle siirryttiin 1-1 tasaväkisen väännön jälkeen.

Toinen puoliaika alkoi samanlaisissa merkeissä kuin ensimmäinen, tasaista vääntöä ja paikkoja aukesi molempiin päätyihin. FC OPA siirtyi sitten toistamiseen johtoasemaan Samun siirtäessä pallon toistamiseen torniolaisten verkkoon. OPA testasi toisen erän puolivälissä vähän erilaisia taktiikoita, joka johti siihen että pelillinen painopiste siirtyi vahvasti torniolaisille ja kuinka ollakaan peli oli kohta tasan 2-2. Varsinaisella peliajalla ei enempää maaleja nähty ja sunnuntain ratoksi päätettiin pelata vielä jatkoerä 5min. Ehkä opalaisten henkinen lataus loppui varsinaisen peliajan päätyttyä tai Tornion majurosteri alkoi löytämään toisensa, sillä torniolaiset naputtelivat viiteen minuuttiin neljä maalia sinimustien verkkoon. Yli- ja alivoimaa päästiin loppuun hieman kokeilemaan.

Varsinainen peliaika kuitenkin tarjosi runsaasti hyviä asioita  ja tästä pelistä mukaan otetaan 2-2 tulos. Seuraava harjoitusmatsi onkin sitten FC Keminä vastaan viikon päästä 22.9.2019 klo 15.30 Oulun Urheilutalolla