KENRAALI SIIRTYY HEINÄPÄÄHÄN

14.4.2009


FC OPA:n viimeinen harjoitusottelu ensi lauantaina pelataan Castrenin sijasta Heinäpään tekonurmella. Samalla aloitusaika aikaistuu puolella tunnilla ja FC OPA - JBK puhalletaan käyntiin klo 17:15.

Siirtämisellä päädyttiin pelaamaan varman päälle, sillä Oulun kaupungin liikuntaviraston puolesta kenttiä hoitava Tekninen liikelaitos ei pysty takaamaan Castrenin pelikuntoa viikonlopuksi. Siirto varmistaa tärkeän kenraaliharjoituksen toteutumisen ja ottelu pelataan Heinäpäässä, vaikka alusta ei täysin vastaakaan Castrenin tekonurmea.

Viimeinen harjoitusottelu on erityisen tärkeä siksi, että loukkaantumisten ja sairastelujen runtelema joukkue on joutunut pelaamaan erikoismiehistöillä useita pelejä ja perumaankin niistä kaksi.

Tällä hetkellä Castrenin kentän pinnassa on runsaasti pieniä jääsaarekkeita. Enemmälti sekä lunta että jäätä on pääkatsomon edustalla, joka on suurimman osan päivästä varjossa ja sulaminen tapahtuu hyvin hitaasti. Lisäksi tekonurmi on sulapaikoista läpimärkä.

Sääennuste on luvannut torstaihin asti suhteellisen lämmintä ilmaa, mutta perjantaista lähtien voimistuva pohjoistuuli kylmettää keliä huomattavasti. Pohjoinen ilmavirtaus pitää yöt reilusti pakkasella ja lisää luntakin on tämän hetkisen ennusteen mukaan luvassa.

Sääennusteen varjolla Tekli ja liikuntavirasto päättivät olla takaamatta Castrenin pelikuntoa. Jos kenttä jollain ihmeellä saadaan pelattavaan kuntoon, voidaan FC OPA - JBK siirtää takaisin Castreniin.