MITTARI VIIDENNEKSEN PLUSSALLA

3.4.2009


FC OPA:n kotisivuilla oli maaliskuussa 2572 istunnoksi rekisteröityä käyntiä. Kasvua kertyi viime vuoden maaliskuuhun (2144) nähden 20 prosenttia.

Nousu on viime kuukausina vakiintunut neljänneksen ja viidenneksen väliseen maastoon. Poikkeavia kasvulukuja mitattiin viimeksi lokakuussa, jolloin tauotta sivujen avaamisesta lähtien tapahtunut kävijämäärien kasvu oli tyrehtyä. Lokakuun 2008 nousuprosentti oli vain 2,9.

Rajumpaa kasvua on viimeksi tapahtunut edelliskesänä ja sitä edeltävänä ajanjaksona. Silloin kasvukäyrä oli säännöllisesti neljänkymmenen tienoilla ja parhaimmillaan tavoiteltiin kävijälukujen kaksinkertaistumista. Kesäkuun 2008 nousuprosentiksi muodostui 93,2.

Maaliskuu jäi kuukausiennätysten listalta reilut sata istuntoa. Sen sijaan päiväennätysten joukossa tapahtui nippa nappa liikehdintää, kun uusien sivujen avaamispäivä 10. maaliskuuta keräsi 181 istuntoa FC OPA:n sivuille. Lukemalla sivuttiin entistä viidennellä sijalla ollutta päivää. Voimassaolevaan päiväennätykseen on silti vielä pitkä matka.