KAAKKONEN JATKUI MYÖTÄTUULESSA

12.11.2018

FC OPA:n miestenjoukkue otti sarjassa toisen peräkkäisen voittonsa, kun FC Nets kaatui isänpäiväillan kamppailussa 9-2. Ensimmäisessä pelissä OPA voitti viimekauden sarjaykkösen JS Herculeksen luvuin 6-2.

FC OPA otti pelin haltuunsa heti alussa ja ensimmäisellä minuutilla pelatun sivurajakuvion jälkeen OPA johti peliä 1-0. Maalin takatolpalta tyhjiin siirsi Hannu Pirinen. Ensimmäisellä puoliajalla OPA teki vielä 2 maalia ja Nets yhden. Hercules pelin tapaan paikkoja lisämaaleihin OPA:lla oli paljon, mutta viimeistelyn tehokkuudessa on vielä parantamisen varaa. Ensimmäistä puoliaikaa leimasi myös tietty staattisuus pallollisessa pelissä. Pallottomat pelaajat eivät tehneet tarpeeksi töitä, eikä palloa näin saatu liikutettua aivan halutulla tavalla.

Toiselle puoliajalla FC OPA tuli vahvasti. Heti alkuun saatiin hyviä pitkiä hyökkäyksiä ja se palkittiin 1-3 maalilla. Nets tuli vielä kertaalleen peliin mukaan, kun Netsin koko pelin ajan viljelemä pitkä palloa painui epäonnekkaasti OPA:n maalivahdin Juhana Mäkelän torjunnan kautta maaliin. FC Netsin pelaajat väsyivät selvästi loppua kohden ja OPA pääsi kaunistelemaan lukemat lopulta 2-9:ään.

Peli oli oikeastaan koko ajan FC OPA:n kontrollissa. Paremmalla viimeistelyllä lukemat olisivat voineet olla todella rumat. Pääasia kuitenkin on, että maalintekopaikkoja saadaan luotua ja puolustus on pääosin toimininut. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Seuraava peli pelataan 17.11 klo. 11.00 alkaen Urheilutalolla. Vastaan asettuu sarjan kolmella voitolla aloittanut FC Köyhät.