FANITUOTEPERHEESEEN KOLME ÄÄNIKIRJAA

1.4.2009


FC OPA on julkaisemassa kolme äänikirjaa. Ne tulevat myyntiin ensi viikolla Oulun seudulla hyvin varustetuissa kirjakaupoissa ja tavarataloissa. Äänikirjoista on laadittu tuoteperhe, josta löytyy useita eri vaihtoehtoja niin tyylilajeiltaan, hinnaltaan kuin pituudeltaankin.

Pisin mutta halvin tuote on tieteis- ja fantasialuokkaan kuuluva "Urheilutoimenjohtajan poliittinen manifesti", jonka pituus on 68 tuntia ja sen hinta 1,49€. Tuotteen tosin saa jo heti alehintaan 0,99€. Pakettiin kuuluu myös punakantinen koostekirjanen poliittisista teeseistä, jotka voi kerrata mikäli kuuntelu jää kesken.

Jännityksen ystäville on tarjolla päävalmentajan pelitaktiikka- ja taukopalavereista koostettu "Me pannaan kaikkia päihin". Se on tiivistetty viime kauden parhaista peleistä ja on pituudeltaan hieman yli 3,5 tuntia. Deluxe -versio sisältää extrana koottuja paloja pelaajien pukukoppikeskusteluista ja aidon, nimikirjoituksella varustetun fläppitaulutussin. Perusversion hinta on 39,90€ ja deluxen 59,90€.

Komediasta nauttivien kannattaa hankkia "Mulle kanssa". Se on parin tunnin pikasilmäys FC OPA:n yrityksille soittamiin markkinointipuheluihin. Tuote sopii kuunneltavaksi esimerkiksi lyhyelle ajomatkalle kesämökille ja on erinomaista viihdettä myös lapsiperheille. Hersyvät takuunaurut saa myös naurettavaan hintaan 19,90€.

Myöhemmin kesällä on tulossa sarjajulkaisu, joka sisältää yhdessä paketissa kaikki kolme tuotetta. Sarja on pakattu komeaan peltilaatikkoon, joka on koristeltu ja muotoiltu jalkapalloiluaiheisin kuvioin. Sarjapakkaukseen kuuluu myös hajuste, jolla voi luoda kotiin aitoa pukuhuonetunnelmaa. Se on nimittäin valmistettu aidosta FC OPA:n pelaajien kainalohiestä.

Ennakkotilauksia voi tehdä sähköpostitse FC OPA:n toimistoon.