Hyökkäys Köyhiä vastaan

OsPa:sta väännettiin voitto ja FC Köyhät osoittautui vahvemmaksi.

Torstai-illan päätteeksi pelattiin kaksi harjoitusottelua, joissa FC OPA:n harjoitteluryhmä oli jaettu kahteen joukkueeseen.

Lähtökohtana oli, että kaikki pelikuntoiset pääsevät näyttämään kykyjään samana päivänä. Valmennusjohdolle jäi aika paljon mietittävää, mutta onneksi on useampi pää tähän työhön.

OsPa aloitti vahvasti ja hieman onnenkin avustamana meni nopeasti kahden maalin johtoon. Tästä eivät sinipaidat hämmentyneet vaan tulivat tasoihin. Tähän mennessä oltiinkin nähty jo kaksi maalia, jotka merkittiin omaksi maaliksi. Yksi kummallekin joukkueelle.

OsPa pelasi kuten OsPa onpelannut aiemminkin. Selkeä kohdepelaaja  ylhällä ja Jere Moilanen tarjoilemassa syöttöjä. Erityisesti Ari-Pekka Mansikkamäen vääntämisen kanssa FC OPA oli jonkin verran ongelmissa. Nytpä saatiin oivaa kokemusta puhtaaksi viljeltyä 3-1 taktiikkaa vastaan.

FC OPA:n joukkueen toimista analyysi tehdään joukkueen sisällä, mutta sen verran voidaan avautua, että Juhani Strid oli oli sinipaitojen valopilkku.

Tilastot

To 19.10.2017 Urheilutalo, harjoitus 2*30 juokseva
FC OPA – OsPa 6-5 (4-3)

03.11 0-1 Oma maali (Juhani Strid)
04.05 0-2 Jere Moilanen (Miika Vihavainen)
05.58 1-2 Jukka Rauhala (Juhoville Eloranta)
15-35 2-2 Oma maali (Ari-Pekka Mansikkamäki)
20.32 3-2 Juhani Strid
24.01 3-3 Jere Moilanen (Ari-Pekka Mansikkamäki)
24.26 4-3 Juhani Strid (Ilmari Kaarre)
33.32 4-4 Miika Vihavainen
45.20 4-5 Onni Härkönen (Ari-Pekka Mansikkamäki)
57.20 5-5 Ilmari Kaarre (Valtteri Impola)
59.30 6-5 Mikko Alahautala (Valtteri Impola)

Yleisöä 25
Erotuomarit: Esko Hakola, Riku Haataja

FC Köyhät pelasi kuten oli ennakoitu. FC OPA:n kokoonpano ei taas pelannut kuten oli harjoiteltu. Ensimmäien puoliaika oli varsin tasainen ja se menikin maalittomana. Toinen puoliaika oli hienokseltaan Köyhien hallintaa mutta maalinteossa jakso meni Köyhille 100-0.

Pelin kuvsta kertoo se, että Alkesi Autin maaleihin ei löytynyt syöttäjää ja keskimmäinen maali tehtiin kulmapotkusta.

FC Köyhien leirissä ihmeteltiin ennen ottelua ja ottelun aikanakin, miksi FC OPA haluaa tietää pelaajien nimet. No ihan vain siksi, että voitaisiin palvella FC OPA:sta, FC Köyhistä ja futsalista kiinnostuneita. Ohessa tilastot ottelusta ja linkki seurojen aikaisempiin kohtaamisiin. FC Köyhät