Juho Sipilä teki avausmaalin.
Niko Junkkari syötti avausaalin
Antti Viitaluoma pääsi pitkästä aikaa mukaan.

FC OPA koki tappion hyvinkääläiselle PS Villalle numeroin 3-1 (1-1).

FC OPA ja PS Villa pelasivat ottelunsa poikkeuksellisesti Jatulissa, johon oli kuitenkin saapunut vajaa 30 katsojaa kannustamaan pelaajia.

Ottelu alkoi tunnustellen ja ensimmäisen viiden minuutin aikana saatiinkin vain yhteensä viisi maalintekoyritystä. Alun tutustelun jälkeen alkoi sitten tapahtua. FC OPA sai tililleen kahdeksan maalintekoyritystä ja PS Villa viisi. Näistä vain kotijoukkue onnistui kun Niko Junkkari syötti Juho Sipilälle ja tämä tinttasi pienestä kulmasta takayläkulmaan 1-0.

Kolmas viisi minuuttinen meni aivan samoissa maalintekoyrityksiä kuin edellinenkin mutta nyt onnistui puolestaan PS Villa. Kuvio oli nautittava ja maalinteko varmaa kun Tuukka Seppälä siirsi pallon maaliin.

Tämän jälkeen FC OPA hallitsi peliä entistä voimakkaammin, mutta koko kauden vaivannut maalinteko tökki jälleen. Ensimmäisellä puoliajalla joukkue laukoi 27 kertaa, joista viisi ohi ja kahdeksan yritystä pysähtyi PS Villan pelaajien blokkiin. Vierailijalle kertyi maalintekoyrityksiä kymmenen vähemmän.

Puoliaika päättyi siis lukemiin 1-1.

Toinen puoliaika alkoi vierailijan osalta hieman eri tavalla. Se alkoi ottaa kiinni ylempää ja taktiikan muutos tasoittikin peliä, vaikka FC OPA veikin taas maalintekoyrityksen nimiinsä selkeästi.

Pelin luonne muuttui 26. minuutilla kun maalin edessä kaatuneen Janne Mäntynenän käsi osui pallon tielle. Tuomari osoitti pilkkua ja kaivoi Jannelle puneisen kortin. Niko-Petteri Räikkä vei joukkueensa varmasti rangaistuspotkusta johtoon.

Vielä samalla minuutilla pääsi Ilkka Laiho FC OPA:n harhasyötöstä läpi ja vei joukkueensa 3-1 johtoon.

PS Villa muutti jälleen peliään joko suunnitelmallisesti tai sattumalta, mutta se keskittyi erityisesti puolustuspelaamiseen ja puolustusmuodossa pysymiseen. Siinä se peitti todella hyvin FC OPA:n maalintekoyritykset. Puolen tunnin pelin jälkeen FC OPA hallitsi peliä miten tahtoo eikä Villa saanut noin seitsemään minuuttiin yhtään maalintekoyritystä aikaan, mutta eipä saanut OPAkaan omista yrityksistään mitään aikaan.

Maalivahdit onnistuivat kummassakin päässä ja heidät palkittiinkin joukkueidensa parhaina pelaajina.

Tappio tiesi käytännössä sitä, että sarjapaikka ykkösessä ensi kaudeksi jäi haaveeksi. Tästä huolimatta FC OPA keskittyy edelleen täysillä jäljellä oleviin viimeisiin otteluihinsa. Seuraava onkin jo sunnuntaina tutulla Oulun Urheilutalolla, jossa vastaan astuu klo 13.00 FC Rauma. Tervetuloa.