TUPLAVIIKONLOPPU PELATAAN JATULISSA JA URHEILUTALOLLA

22.2.2017

Tekeekä Sampo Lastuvirta jälleen hattutempun?
Tekeekä Sampo Lastuvirta jälleen hattutempun?
Näitä tunnelmia odotellessa...
Näitä tunnelmia odotellessa...

FC OPA pelaa kuluvan kauden ykkösen viimeiset kotiottelunsa tulevana viikonloppuna.

FC OPA aloittaa viikonloppunsa lauantaina klo 12.00 alkaen Haukiputaalla Jatulissa, kun vastaan astuu hyvinkääläinen PS Villa. Sarjan aloittanut ensimmäinen kohtaaminen Hyvinkäällä päättyi PS Villan voittoon 3-0. Nyt on aika tietysti kääntää kurssi keskinäisissä peleissä.

PS Villa on pelannut sarjan mallikkaasti ja on sarjataulukossa nyt kolmantena. Suoran nousun mahdollisuuden se on jo käytännössä menettänyt, mutta liigakarsintoihin sillä on edelleen mahdollisuus. FC OPA:n tilanne on puolestaan sellainen, että sen on voitettava kaikki loput pelinsä, jotta paikka ykkösessä varmistuisi myös ensi kaudelle. Eikä sekään välttämättä riitä jos muut joukkueet pelaavat FC OPA:n kannalta epäedullisesti.

Toinen kohtaaminen on sunnuntaina urheilutalolla klo 13.00 alkaen. Vastaan astelee FC Rauma. Vastustaja ei ainakaan helpotu, sillä raumalaiset ovat sarjataulukossa juuri PS Villan edellä. Ensimmäinen kohtaaminen Raumalla päättyi kotijoukkueen voittoon 5-1.

FC OPA joutuu lähtemään otteluihin ilman kovaa hengennostattajaa, Joonas Sohloa ja aina ”sata lasissa” painavaa Kim Kauppista. Joonas sai edellisessä ottelussa suoran punaisen ja kärsii sen vuoksi kahden ottelun pelikiellon. Kimillä puolestaan on varoitustilin täyttymisen vuoksi yhden ottelun pelikielto.

Positiivisella puolella on puolestaan pelaajavalmentaja Heikki Viian flunssan hellittäminen.

Kovat vastustajat inspiroivat varmasti kotijoukkuetta hyvään peliin. Tervetuloa kannustamaan kotijoukkuetta sekä Jatuliin että urheilutalolle.

Jos jostakin syystä arvoisallala kantaoululaisella FC OPA:n kannustajalla ei ole mahdollisuutta mennä lauantaina Jatuliin, voi FC OPA:n otteluita nähdä myös Nallisportissa. RetroStars pelaa JuNsU:n vierraana klo 09.30 alkaen ja MetroStars puolestaan on OuJK:n vieraana klo 13.30 alkaen.