METRO PÄÄTTI JALKAPALLOKAUTENSA VOITTOIHIN

24.9.2016

Vanhat parrat: Jussi Eskola, Mika Sulkala ja Jyrki Matila.
Vanhat parrat: Jussi Eskola, Mika Sulkala ja Jyrki Matila.

FC OPA MetroSrars haki pisteet Taivalkoskelta lukemin 1-4 (0-1).

FC OPA MetroStars päätti kautensa jalkapallossa kahteen voitolliseen otteluun. Sinetti sarjaan Metron osalta sulatettiin Taivalkoskella tihkusateessa. 

Sarja alkoi Metron osalta tappioilla. Monella pelaajalla oli edellisestä "oikeasta" pelistä tai harjoituksesta jalkapallon parissa vierähtänyt kovin paljon aikaa. Eikä kukaan ollut pelannut jalkapalloa miehiä vastaan-

Niinpä ensimmiset ottelut olivat monen pelaajan kohdalla anteeksipyytäviä. Kaksinkamppailuihin ei uskallettu mennä, kroppaa ei pantu likoon ja syötöt jäivät hennoiksi. Kaikki nämä asiat paranivat kauden loppua kohti ottelu ottelulta.

Lopullinen sijoitus sarjassa on seitsemäs, sillä metron voitto Taivalkoskesta ja samalla IVFC:n tappio tiesi pykälän nousua sarjataulukossa.

Kiitos seuran puolesta koko joukkuelle, kaikille niille, jotka tuntevat laittaneensa itsensä likoon kauden aikana. Erityiskiitos menee Mika Sulkalalle, joka on vetänyt joukkuetta koko kauden ja Miika Lambergille, joka on joukkueenjohtajana hoitanut joukkueen kokoamisen kauden 18 otteluun.

Joukueen sisäinen pistepörssi

Ottelut