HARJOITUSPELIKALENTERI KAHTA VAILLE VALMIS

10.12.2008

FC OPA:n harjoitusottelukalenterin raamit ovat valmiit. Talvi- ja kevätkausi koostuvat 11 harjoitusottelusta sekä helmikuisesta turnauksesta, joka tullee sisältämään 3-4 lyhennettyä ottelua.

Kalenterin ydinrungon muodostavat GBK, JBK ja KajHa, jotka FC OPA kohtaa kahdesti. Näistä vastustajista KajHa käy Oulussa kahdesti ja muiden kanssa peli toimii vuoroin vieraissa periaatteella. Kalenterista löytyvät lisäksi yksittäisottelut AC Oulua ja FC YPA:aa vastaan. 

Oululaisen jalkapallopersoonan Jarmo Saarelan välittämänä FC OPA:n vieraaksi tulee myös ruotsalaisvastustaja, piteålainen Infjärdens SK. ISK pelaa Ruotsin neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla II-divisioonassa ja sitä valmentaa ex-oululainen Mauri Holappa.

Kalenterissa on auki vielä kaksi ottelupaikkaa. Ensimmäisen, la 28. helmikuuta,  suhteen verkot on heitetty vesille FC Santa Clausin suuntaan. Kenraaliharjoitus tapahtuu vappua edeltävänä viikonloppuna. Vastustajaksi on tarkoitus hakea paikallinen Kolmosen joukkue, jolla ei sinä viikonloppuna ole cup-kiireitä.

Hyväntekeväisyysturnauksessa paikkoja auki

Helmikuisen hyväntekeväisyysturnauksen joukkuehankinta on suhteellisen hyvällä mallilla. Kasassa on neljä joukkuetta, kun viimeisin ilmoittautuja on AC Kajaani. Näin ollen ainakin yksi tavoitteista on täyttynyt, kun osanottajaksi saatiin joukkue Oulun ulkopuolelta.

Turnaukseen pyritään saamaan vähintään yksi joukkue lisää, jolloin pelit pelataan viime vuotisen otteluohjelman perusteella. Jos uusia joukkueita saadaan kasaan kaksi, tämän hetkinen ohjelma pätee.

Joukkuehankintaa vaikeuttaa huomattavasti AC Oulun oma turnaus viikkoa myöhemmin. Omat haasteensa heittää myös futsal, jonka Kakkosen divariturnaukseen lähes kaikki paikalliset Kolmosen joukkueet osallistuvat. Näin sekä HauPa, OuJK että OuTa ovat poissa laskuista ellei jotain kompromisseja saada aikaiseksi. Myös Tervareilla on liigaottelu turnausviikonlopun maanantaina.