VILKAS VIIKONLOPPU EDESSÄ

20.1.2016

KajHa tuo kentälle nuoria pelaajia.
KajHa tuo kentälle nuoria pelaajia.
Näissä merkeissä olisi tarkoitus KajHa:a vastaan pelata.
Näissä merkeissä olisi tarkoitus KajHa:a vastaan pelata.
Santa Clausia vastaan lähdetään hymyissä suin.
Santa Clausia vastaan lähdetään hymyissä suin.
Mikä on päivän koreografia?
Mikä on päivän koreografia?

FC OPA:n joukkueet ovat kaikkiaan viisi kertaa tositoimissa lauantaina ja sunnuntaina. Metron ja Retron otteluihin on vapaa pääsy. Edustusjoukkueen otteluihin on 2 €:n pääsymaksu. Tervetuloa

Ottelut

Ottelut aloittaa MetroStars Nallisportissa lauantain aamuvirkkuna klo 09.00, jolloin vastassa on JS Herculeksen Old Boys. Heti perään klo 10.00 alkaen pelaa RetroStars oman ottelunsa Real Oulua vastaan.

Jotta taustahenkilöille olisi riittävästi puuhaa, on seuraava ottelu sitten Urheilutalolla, jossa edustusjoukkue kohtaa Kajaanin Hakan alkaen klo 12.30.

Eikä tässä vielä kaikki sillä RetroStars on Nallisportissa OsPa Akatemian vieraana jo klo 13.00 alkaen.

Sunnuntai on sitten vähän rauhallisempi, sillä ainoa ottelu on urheilutalolla klo 13.30 alkava edustusjoukkueen  taisto Santa Clausia vastaan.

Panokset

MetroStarsilla on lähinnä kunnia kyseessä, sillä edellisessä kohtaamisessa Hercun vanhat pojat masensivat Metron nuorukaiset nousemalla tasatulokseen 4-4. Nyt vastaavaa ei saa tapahtua. Vanhat tilastot: JS Hercules Old Boys.

RetroStarsin panokset ovat kovemmat, sillä Metron aiemmat kohtaamiset tulevia vastustajia vastaan eivät ole tuottaneet voittoja. Tällä kaudella kaikissa otteluissa on tehty ainakin yksi maali ja sen linjan soisi jatkuvan. Vanhat tilastot: Real ja OsPa Akatemia.

Edustusjoukkueen tilanne on kutkuttavin. Joukkue on sarjassa toisena kun se on pelannut puolet otteluistaan. Vain yksi pääsee karsimaan paikasta ykköseen. Lauantain vastustaja KajHa halajaa myös sarjan piikkipaikalle. KajHa pelaa nopeaa futsalia, jossa avainasemassa on nopeus sekä intuitioon perustuvat ratkaisut harjoiteltujen kuvioiden kustannuksella. Ensimmäinen kohtaaminen Kajaanissa päättyi sinipaitojen voittoon ja siihen uskotaan myös lauantain pelissä.

Toinen kohtaaminen sunnuntaina on edelliskaudella karvasta kalkkia OPA:lle syöttänyt Santa Claus. Kuluvalla kaudella Santa on rämpinyt yhtä peliä lukuun ottamatta, mutta joukkue on silti haasteellinen. Jos joukkue saa mukaansa kokeneita pelimiehiä, se on todella vaarallinen.

Oleellista FC OPA:n kannalta on se, että joukkueen pitää olla asenteeltaan 110% kunnossa kummassakin pelissä. Mihinkään löysäilyyn ei ole varaa.

Vanhat tilastot: KajHa ja Santa Claus