METROSTARSIN PELAAJISTO MUUTTUU

15.7.2008

Syyskierroksen alkaessa MetroStarsin pelaajistossa tapahtuu muutoksia. Lähtijöitä on katsantokannasta riippuen kolme tai neljä ja tulijoita kaksi.

Lähtevien puolella ikävin tapaus on Henri Karppinen, joka loukkaantui vaikeasti edustusjoukkueen harjoituksissa viime viikolla. Pallontavoittelutilanne päättyi sääriluun katkeamiseen ja ambulanssikyytiin sairaalaan. Karppinen on leikattu ja päässyt jo kotihoitoon, mutta pelit ovat tältä kesää pelattu.

MetroStars menettää myös Olli Orvaston, joka muuttaa Tallinnaan opiskelemaan eestin kieltä, ja liiketaloutta opiskelemaan lähtevän Teemu Kähkösen, joka pysyy Suomenlahden tällä puolella Helsingissä. Orvasto poistuu vahvuudesta heti, Kähkönen elokuun alusta.

Muutaman ottelun Metrossa pelannut Michael Ozor kokeilee saada pelipaikkaa OLS:n joukkueesta. Hänen taidot varmasti riittävät Kakkoseen, sillä Ozor on edustanut mm. Atlantis FC:tä Ykkösessä mutta on kärsinyt vaikeista jalkavammoista.

Tulopuolella ovat armeijasta vapautuneet Markus Alajoki ja Joonas Vaattovaara, jotka vahvistavat MetroStarsin entisestään vahvaa hyökkäyskalustoa. Aika ajoin Metrossa esiintynyt Joonas Kauppinen on myös palannut armeijan palveluksesta kotikaupunkiinsa ja pystyy täydellä teholla edustamaan joukkuettaan.