CUPIN ARVONTA KESKIVIIKKONA

21.4.2008


Tiettävästi vain kaksi Suomen Cupin 2. kierroksen ottelua on enää pelaamatta ja muutamasta muusta puuttuu tulos. Kilpailu on edennyt 3. kierrokselle, jonka virallinen pelaamisaika alkaa huomenna ja päättyy vapun jälkeiseen viikonloppuun su 4. toukokuuta.

Liiton sarjojen joukkueet tulevat Suomen Cupiin mukaan 4. kierroksella. Liigan, Ykkösen ja Kakkosen joukkueet ovat omassa korissaan, joten ne eivät saa toisiansa vastaan vielä 4. kierroksella ja näin ollen joutuvat vieraskentälle alempisarjalaista vastaan.

Neljännen kierroksen peliaika käsittää pääosan toukokuuta. Ensimmäiset ottelut saa virallisesti pelata ti 6. toukokuuta ja viimeisen jatkoon pääsijän on oltava selvillä to 29. toukokuuta. Arvonta tapahtuu Palloliiton toimistolla ylihuomenna ja peliparit lienevät netissä puolenpäivän jälkeen.

Arvonta tapahtuu neljässä alueellisessa korissa, joista viimeisen muodostavat Pohjois-Suomen, Vaasan ja Keski-Pohjanmaan piirit. Tuleva vastustaja löytyy siis lähialueelta ainakin pohjoissuomalaisesta matkustusnäkökulmasta katsottuna.

Alue 4:n korissa on enää neljännelle kierrokselle 13 joukkuetta alemmista sarjoista. Liiton joukkueita samassa korissa on 15, joten kaksi niistä saanee arvonnoissa vastustajan jostain muusta korista. Cupin säännöissä liiton joukkueiden toistensa kohtaamattomuus 4. kierroksella on kirjoitettu ehdottomaksi ja alueellisten arvontojen noudattaminen vain pyrkimykseksi.

ALUE 4:N PIIRISARJAJOUKKUEET:
AC Kajaani - Lapuan Virkiä
Esse IK/2 - Seinäjoen Sisu
FC Folk tai FC YPA/2 - Oulun Tarmo
FC KOMU - Kungliga Vasa
FC Korsholm - PS Kemi/A
FC Korsholm/2 - Kauhajoen Karhu
FC Raahe - FC Nets
FC Sääripotku - TP-47/2
IFK Jakobstad - Ykspihlajan Reima
IK Myran - NuPa
KP-V - FC Santa Claus (su 27.4.)
KuRy tai Jurva-70 - Öja-73
OuRe - HauPa

ALUE 4:N LIITON KORIN JOUKKUEET:
AC Oulu
FC OPA
FC YPA
FF Jaro
GBK
JBK
KPV
Norrvalla FF
PS Kemi
RoPS
SJK
TP-47
TUS
VPS
VPS-juniorit