VASTUSTAA, VASTUSTAA, VASTUSTAA

13.4.2008

Harjoituskauden loppupuristuksesta tulee MetroStarsin osalta melkoista komediaa. Viime torstain harjoitusottelu Ajax Sarkkirantaa vastaan jouduttiin perumaan lumisen kentän vuoksi ja tänään pelattavaksi aiottu ottelu Tervareiden kanssa pantiin poikki reilun tunnin kohdalla.

Keskeytys tehtiin erotuomarin päätöksellä sen jälkeen, kun seuraavan ottelun vierasjoukkue oli käynyt vaatimassa itselleen lisää lämmittelyaikaa. Kalenteriin oli merkitty cupin ottelu OuRe - KemPa pelattavaksi klo 16-18. Ilmeisesti kotijoukkueen toimesta alkamisaika oli ilmoitettu klo 16 eikä huomioitu ollenkaan tarvetta lämmittelylle.

Keskeytyshetkellä ottelun isäntä Tervarit johti 1-0 kulmapotkun jälkitilanteesta 20. minuutilla tekemällään maalilla. Toisellä puoliajalla, jota ehdittiin pelata 20 minuuttia ja 11 sekuntia, MetroStars sai juonesta kiinni ja punaisen kortin myötä olisi myös päässyt pelaamaan ylivoimalla. Metron parhaat tekopaikat olivat Henri Karppisella ja Joonas Sohlolla.

Epäonnea on myös harjoituksien puolella. Heinäpään palloiluhalli on päätetty ensi viikosta lähtien sulkea klo 21:30, ja kun ulkokentätkin ovat vallitsevan säätilan vuoksi kiinni, ei MetroStarsilla ole pahimmassa tapauksessa yhtään harjoitusta ennen to 24. huhtikuuta alkavaa sarjaa.