KIERTOLAISENA KAUPUNGILLA

3.4.2008

Oulun kaupungin liikuntavirasto on vahvistanut alkavan kauden pelivuorot myös Nelosen osalta. Pelit alkavat kotiottelulla to 24. huhtikuuta ja päättyvät vierasotteluun la 13. syyskuuta. Sekä avauksessa että päätöksessä vastassa on FC Nets.

MetroStars pelaa 11 kotiottelustaan viisi Heinäpään tekonurmella, neljä Talvikkipuistossa Rajakylässä ja kaksi Lintulassa, joten selkeää kotikenttää ei enää ole. Vaikka selkeää kotikenttäetua ei ole, on tilanne samanlainen myös muiden joukkueiden osalta. Oululaisseurat kiertävät yhtä lailla kaupungin tekonurmia kuin Metrokin.

Tekonurmet tulevat joukkueelle muutenkin tutuksi, sillä pääosa otteluista on keinoalustalla. Oulun lisäksi tekonurmella pelataan myös Kajaanissa Spartakia vastaan ja mitä todennäköisimmin toukokuun lopussa Ajaxin kanssa Kempeleessä.

Ruohoalustaa on luvassa enää kahdessa ottelussa, jotka molemmat pelataan vasta elokuussa. Luomunurmea tarjonnevat la 9. elokuuta FC Kurenpojat Pudasjärvellä ja to 21. elokuuta FC Raahe Koivuluodossa tai Pitkäkarissa. Hiekalle metrolaiset joutunevat vain kerran, kun huhtikuun loppupuolella on ohjelmassa PaTe:n isännöimä ottelu Raahessa.