PELAAJISTOSSA PIENIÄ MUUTOKSIA

14.6.2007

FC OPA:n sotaleski MetroStars on saanut kaksi kipeästi kaivattua täydennyspelaajaa. Uudet pelaajat ovat Jami Herrala (27) ja Christian Rink (26).

Herrala on pitänyt useampaa välivuotta jalkapallosta ja palaa tositoimiin Metron riveissä. Christian Rink puolestaan tulee OLS Akatemiasta ja viihtyy FC OPA:n kirjoilla kaksi ottelua - toisen tänään Kajaanissa ja toisen sunnuntaina kotikentällä Kuivaniemen Iskua vastaan.

Edustusjoukkueen pelilistalla tapahtuu yksi muutos. Janne Myllylä siirtyy FC OPA:n kesätauon ajaksi kotikaupunkinsa Oulaisten Huimaan pelaamaan Nelosta. Myllylä palaa OPA:aan kesäkuun lopussa.

Huonompia uutisia kuuluu loukkaantumisrintamalta. Tomi Vainionpää on käynyt kuvauttamassa OuTa -ottelussa vammautunutta polveaan. Magneettikuva paljasti sääriluun murtuman lisäksi osittaisia vammoja sekä ristisiteissä että kierukassa.

Vainionpää odottaa nyt polvikirurgin konsultaatiota, mutta lienee jo lähes selvää, että vamma vaatii leikkaushoitoa. Pakkolepoa on siis tiedossa useamman viikon - pahimmassa tapauksessa koko loppukauden - ajaksi.