TARMOSTA UUTTA POTKUA KAUTEEN?

30.5.2007FC OPA:n alkukausi on sujunut kaksijakoisissa merkeissä. Sarjan alku on ollut takkuinen, mutta cupissa joukkue on tahkonnut hyviä tuloksia. Kurssille haetaan nyt uutta suuntaa, kun FC OPA ottaa paikallisderbyssä mittaa Oulun Tarmosta Heinäpään tekonurmella klo 18:30.

Koko alkuviikon on jouduttu pohtimaan joukkueen kokoonpanoa. Sekä pelikiellot että loukkaantumiset rasittavat valmennusjohdon takaraivossa ja taktiikoissa onkin melkoisesti pohtimista.

Varmuudella poissa ovat puolustuksen tukipilari Aarne Hautajärvi ja Pape Thiam, jotka kärsivät ulosajoista saamiaan pelikieltoja. Joonas Sohlon pitkäaikaisvamman lisäksi loukkaantuneiden listoilla ovat ainakin Rovaniemellä tällin polveensa saanut Juho Sassi sekä KemPa -ottelussa nilkkansa vääntänyt Juho Mikkonen.

FC OPA:ssa löytyy vielä muutama pelaaja, joiden osallistuminen otteluun pienten kolhujen tai töiden lisäksi on epävarmaa yhä. Heidän osaltaan tausta tekee runsaasti töitä positiivisen lopputuloksen aikaansaamiseksi. Vaihtopenkille riittää kuitenkin väkeä runsaan reservin ansiosta.

Metro käy kukkotappeluun

MetroStarsin seuraava ottelu on huomenna. Se kohtaa kotimatsissa FC FC:n Rajakylässä Talvikkipuiston tekonurmella klo 19:00 alkaen.

Joukkueet kohtasivat jo aprillipäivänä Suomen Cupin ottelussa, jonka MetroStars voitti jatko-ottelun jälkeen 5-2. Varsinainen peliaika oli tasan 2-2. Huomenna jännätäänkin lähinnä, että millaisen kokoonpanon MetroStars saa kasaan.

Jos edustusjoukkue tarvitsee tänään Metrossa pelanneiden apua, estää siirtoaika täydentämisen huomenna ja reservijoukkueen kokoonpano voi olla niukka. Penkillä ilman peliminuutteja istuneita sen sijaan voi lähettää Metron avuksi.