CUP-ARPA ON PYÖRINYT

12.4.2007


Suomen Cupin 3. kierros on arvottu tänään Palloliiton toimiston syövereissä. Suurin osa 2. kierroksen otteluista on pelaamatta, joten peliliuska on vielä täynnä joko tai -otteluita ja vastakkain joukkueita ottelunumeroittain.

Arpa oli suosiollinen ja epäsuosiollinen FC OPA:n joukkueille. Edustusjoukkueen täytyy ensin toki kaataa KemPa ennen kuin mitään varmaa voidaan seuraavan ottelun olemassaolosta puhua, mutta arpa heitti voittajalle vastaan sopivan tasoisen vastustajan 4. kierrosta ajatellen.

Ensi viikon sunnuntaina pelattavan FC OPA - KemPa -ottelun voittajalle on luvassa vastaan FC Kiisto 2, joka pelaa Vaasan piirin Nelosessa. Cupin luonteesta ja sarjaotteluiden paineista johtuen ottelu pelattaneen arkipäivänä, joten alempisarjalaisena Kiisto saa pitää kotiedun ja vierasjoukkue joutuu pitkälle bussimatkalle.

OPA:n reservijoukkue MetroStars selvitti tiensä 3. kierrokselle voittamalla FC FC:n. Arpa antoi edellisen kierroksen tapaan Metrolle kotiottelun, mutta vastaan juoksee astetta kovempi vastustaja.

Selvitäkseen jatkoon MetroStarsin on pudotettava joko OuTa tai HauPa. Nämä pelaavat oman ottelunsa ensi viikon keskiviikkona Pateniemen tekonurmella. OuTa:n otteet tulivat Metron pelaajille ja taustaryhmälle tutuksi, kun joukkueet iskivät yhteen talvella Ouluhallissa.

Kolmas kierros on pelattava läpi 25.4. - 2.5. välisenä aikana. Aikataulu on tiukka, koska 4. kierroksen pelit alkavat jo 5.5. Neljännen kierroksen, jolloin mukaan tulevat myös liiton sarjojen joukkueet, arvontapäivämäärää ei ole vielä päätetty.