ALAJOKI JA PULKKINEN LAINAKSI

10.8.2006

Kun syyskesän tärkeät pelit lähestyvät, FC OPA on päättänyt vahvistaa joukkuettaan. Kolmosessa pelaavasta Tervareista OPA:aan siirtyvät hyökkääjät Markus Alajoki, 17, ja Henri Pulkkinen, 21.

Molempien pelaajien laina-aika on tehty alustavasti siirtoajan eli elokuun loppuun asti. Alajoki ja Pulkkinen pelaavat FC OPA:n paidassa ainakin ensi tiistaihin saakka, jolloin pojat saavat kokemusta kolmen ottelun verran.

Pelaajakaupat tulivat ajankohtaiseksi, kun parin ottelusiirron vuoksi elokuulle kertyi pelisuma. Alajoki ja Pulkkinen tuovatkin valmennusjohdolle lisävaihtoehtoja sekä myös tuoretta voimaa seuraavien viikkojen rankkaan ohjelmaan.

Hyökkääjiä tarvitaan myös siksi, että yksi tuore vahvistus Eelis Salo joutui kertausharjoituksiin ja Kimmo Hannu on lomamatkalla Italiassa. Alajoki on mukana jo huomenna Kajaanissa, mutta Pulkkinen nähdään kokoonapanossa vasta perjantaina Oulun Reipasta vastaan.

Tervareista on lainassa ennestään jo kolme pelaajaa. Mikko Mäkäräinen vahtii FC OPA:n maalia kauden loppuun asti, mutta aikaisemmin lainattujen Timo Raution ja Kimmo Kangasluoman loppukauden paidan väristä päätetään nyt hankittujen pelaajien yhteydessä.