Tuomaristo
Tuomaristo
Joukkue
Joukkue

Edustusjoukkue jatkoi vieraspelien putkeaan kun tällä kertaa matkustettiin Kemiin. Tervahallissa nähtiin vauhdikas ja monimaalinen ottelu. Vastustaja oli kuitenkin parempi iskien terävästi FC OPA:n virheistä ja näin pisteet jäivät Kemiin.

Peliin valmistautuminen piti olla kohdallaan, mutta niin vain vastustaja teki jälleen ottelun avausmaalin ja 5 minuutin kohdalla vastustaja johti jo 2-0. FC OPA sai rivinsä kasaan ja alkoi pikku hiljaa luoda tilanteita vastustajan päätyyn. Tauolle lähdettiin tasalukemista 2-2 Sorosen ja Junkkarin iskemillä maaleilla. Johtomaaliinkin aukeni muutamia tilaisuuksia, mutta tällä kertaa ne jäivät hyödyntämättä.

Toinen puoliaika alkoi yhtä unisesti kuin ensimmäinenkin, sillä pian vastustaja oli 4-2 johdossa. Jälleen lähdettiin takaa-ajoon ja maaleja mäiskittiin vuoron perään. Pariin kertaan päästiin maalin päähän, mutta liian moni maalipaikka jäi hyödyntämättä. Myös reikäpaitapeliä yritettiin ja maalinteossa onnistuttiinkin, mutta useammin palloa saatiin kaivaa omasta verkosta. Maalareina toisella puoliajalla kunnostautui Viia, Suomela ja Kuronen.

Ottelusta jäi karvas maku, kun FC OPA ei löytänyt Kemissä omaa tasoaan ja avaustappio sarjassa oli tosi asia. Tästä otetaan oppia ja jatketaan eteenpäin entistä vahvempina. Peleistä tulee nyt pieni tauko, jolloin on aikaa harjoitella puutteita kohdilleen. Seuraava vastustaja on OsPa ja peli pelataan 13.12 klo 18:30 Oulun Urheilutalolla.

TILASTOT

3 min. 1-0 Juho-Teppo Berg (Juvonen Ville)

5 min. 2-0 Karjula Aki (Halvari Henri)

8 min. 2-1 Soronen Juha

11 min. 2-2 Junkkari Niko

21 min. 3-2 Karjula Aki (Torvikoski Tommy)

22 min. 4-2 Juho-Teppo Berg

25 min. 4-3 Viia Heikki (Retu Värri)

26 min. 5-3 Tammela Toni

27 min. 5-4 Mikko Suomela

37 min. 6-4 Tammela Toni

38 min. 7-4 Juho-Teppo Berg

38 min. 8-4 Karjula Aki (Grönlund Juuso)

40 min. 8-5 Sami Kuronen (Viia Heikki)