HERKULLISIA TILANTEITA HERKKUJA VASTAAN

23.11.2013

Toni Perälä edessä ja Juho Mäkitaro (oik) avasivat pistetilinsä. Harri Pekkalalla on pistetili vielä avaamatta.
Mikko Rantala palasi joukkoihin runsaan vuoden tauon jälkeen. Tutun vauhdikkaana.
Taustalla maalintekijä Samit: Kauppinen ja Sääksjärvi. Edessä yhden syötön antanut Juho Mäkitaro.
2-13 maalin arkkitehdit. Syöttäjä Juho Mäkitaro ja mallintekijä Sami Sääksjärvi.

RetroStars aloitti viikonlopun kohtaamiset JS Herculeksen joukkueita vastaan tappiolla 2-13 (1-6).

Ottelu alkoi hämmästyttävällä tavalla, sillä Retro teki jälleen ennätyksen ja johtomaalin jo ennen kuin minuutti oli peliä pelattu. Mikko Rantala ja Toni Perälä prässäsivät ennakkoluulottomasti ja pallon riiston jälkeen Perälä syötti Sami Kauppiselle, joka siirsi pallon varmasti maaliin kun 34 sekuntia oli kukunut. Nopein maali Retron historiassa.

Tämän jälkeen tahtipuikkoa heilutti Herkku-Pappojen joukkue tehden 12 maalia. Sekaan mahtui myös Retron oma maali. Pelin lopulliset lukemat sinetöi jälleen Sami. Tällä kertaa Sääksjärvi syöttäjänä ensimmäisen futsal-ottelunsa pelannut Juho Mäkitaro.

Retron peli-ilme oli kaikenkaikkiaan positiivinen. Tuuri oli tällä kerralla luvalla sanoen Pappojen puolella. Kummallakin joukkueella pallo osui tolppiin tai hipoi niitä noin neljä kertaa. Retrolla ei uponnut näistä yksikään mutta Herkku-Papoilla vain yksi kimposi reilusti takaisin muiden löytässä tiensä maalin perukoille.

RetroStarsin puolustuspeli ei onnistunut toivotulla tavalla. Prässi alkoi liian ylhäältä ja silloin kun prässi ohitettiin oli puolustuksessa tilanne kaksi vastaan kolme tai jopa kaksi vastaan neljä. Oppia ikä kaikki eli korjataanpa puutteet seuraavaan peliin.