...Ilja, pasi ja Olli.
Seurajohto onnittelemassa Juho Sipilää pelaaja-agenttitoiminnan aloittamisesta.
Juhon ensimmäinen "löytö": Jarno Rova

FC Muurola - FC OPA 2-3 (0-2): Raportti, tilastot, kuvat.

FC OPA otti siipirikkoisenakin jaossa olleet pisteet FC Muurolan vieraana maalein 2-3 (0-2).

FC  OPA:n toinen vierailu FC Muurolan vieraaksi Rovaniemelle oli tuskaista taistelua ennen peliä, jotta tarvittava kokoonpano saatiin mukaan. Loukkaantumissuma ja samanaikaiset A- ja B-nuorten pelit verottivat pelaajistoa siten, että mukana oli vain 12 pelaajaa, joista vaihdossa oli luottomies, toinen maalivahti Jussi Seppä.

Peli alkoi tasaisissa merkeissä mutta aivan eri tavalla kuin FC OPA:n pelit normaalisti. Joukkue ei hakenut pallollista hallintaa koska kokoonpano oli muuttunut aikaisemmista otteluista liian paljon. Asetelma peliin oli selvä: Ryhmitys 4-4-2, pelataan alhaalla ja otetaan FC Muurola vastaan tiukassa ryhmituksessä, torjutaan Muurolan pitkät syötöt linjan taakse ja isketään vastahyökkäyksistä.

Taktiikka toimi hyvin. FC Muurola ei onnistunut luomaan vaarallisia paikkoja mutta sinipaidat iskivät 14. minuutilla. Yksi ottelun yllättäjistä, Ossi N’kansi, sai pallon puolustuslinjasta kuten oli sovittu, pari kosketusta ja pallo pystyyn pakkien välistä. Joonas Pekkala ei läpiajosta erehtynyt, vaikka vastustaja mukana roikkuikin. Joonas sijoitti pallon maaliin aivan kuten harjoituksissa on harjoiteltu.

Peli jatkui maalin jälkeen tasaisena. Vaarallisin tilanne oli hätäapumies Jarno Rovalla, jonka laukaus noin 20 metristä kilpistyi Muurolan maalin ylärimaan.

Ottelun komeimmasta maalista vastasi sama kaksikko kuin ensimmäisestäkin. Joonas Pekkala vei pallon FC Muurolan päätyyn, josta syötti taaksepäin Ossi N’kansille. Ossi tempaisi noin 25 metristä suoraan syötöstä pallon vastustajan maalin takanurkkaan.

Toiselle puoliajalle lähdettiin aivan samalla taktiikalla. Muurola pääsi peliin koko ajan paremmin ja paremmin tuoden kolme tuoretta pelaajaa mukaan. Peli olisi voinut ratketa jo aiemminkin jos Joonas Pekkalan pusku ei olisi kilpistynyt tolppaan. Kavennus tuli 69. minuutilla kulmapotkusta, jonka Jyri Memonen puski sisään.

Muurolan tasoitus syntyi 88. minuutilla kun Uttu Peltoniemi sai päänsä ruuhkassa väliin ennen Pasi Hilliä. Pallo maaliin ja miehet aloitukseen.

Tasoitus oli ilmeisesti Muurolalle riittävä tulos ja loppuaika oli FC OPA:n hallintaa ja painostusta. Maalipaikkoja oli useita ja lopulta kun oli pelattu yli kaksi minuuttia lisäaikaa, saatiin peliin ratkaisu.

Justus Tiiro, (vasen puolustaja!), nousi laidalta aivan hyökkäysalueen päätyyn saakka, laittoi kovan matalan syötön maalin eteen, josta Joonas Pekkala liukui pallon sisään.

Voitto oli siipirikkoiselle joukkueelle makoisa. Jokainen pelaaja täytti paikkansa ja aikaisemmissa peleissä vähemmille minuuteille jääneet pelaajat osoittivat olevansa hyviä pelimiehiä, joihin valmentaja voi luottaa jatkossakin.