FC OPA HAASTAA KÄRKIJOUKKUEEN NALLISPORTISSA

10.12.2010


FC OPA:n edustusjoukkueen futsal-taival jatkuu Nallisportissa huomenna. Joukkue kohtaa ensin OsPa:n klo 14:00 alkavassa ottelussa ja päättää turnausillan klo 17:00 alkavaan otteluun OuRe:n 2-joukkuetta vastaan.

FC OPA:n sarja alkoi yskien, kun JS Hercules oli vahvempi kauden avanneessa turnauksessa. FC Köyhistä otettu neljän maalin voitto riittää kuitenkin pitämään FC OPA:n maalieron ja tehtyjen maalien muodostaman yhteisrintaman turvin kakkosena.

OuRe/2 johtaa puhtaalla pelillä ja OsPa on kolmessa pisteessä neljäntenä maalierolla, joka parin osuman verran pakkasella. JS Hercules on OuRe:n ohella vielä ilman pistemenetyksiä, mutta se on pelannut vasta yhden ottelun.

Kaiken kaikkiaan sarja näyttää tässä vaiheessa tasaiselta. Se on kuitenkin varmaa, että FC OPA:lta vaaditaan turnauksessa molempien otteluiden voittamista, mikäli haaveet Kolmoseen noususta halutaan pitää elossa.

FC OPA on menettänyt vuosien varrella monta pistettä pienen kokoonpanonsa vuoksi. Tällä kertaa pitäisi - siis pitäisi - olla tulossa kattava edustus pelaajistoa. Tosin niin piti ensimmäiseenkin turnaukseen, mutta yksi yö pudotti peräti kolme pelaajaa pois kokoonpanosta.

Varmoja puuttujia ovat Sami Hyvärinen, jonka vauhdikkaasti alkanut paluu futsal-parketille päättyi vastustajan viikatteeseen, sekä Arttu Pehkonen, joka toipuu kuumeilusta.

Futsal-joukkueet ovat vuosien varrella vaihtuneet Pohjois-Suomen sarjoissa runsaasti. Tällä kertaa turnauksen vastustajista löytyy yhteistä pelihistoriaa. Kaudella 2005-2006 FC OPA kohtasi OuRe/2:n ensin Nelosessa voittaen sen 7-4 ja sen jälkeen tasaten pisteet 4-4 alemmassa jatkosarjassa. Myös MetroStars on otellut OuRe:n reserviä vastaan viime kaudella.

Samaiselta kaudelta 2005-2006 pelitilastoista löytyy myös ottelu OsPa Etelä -nimistä ryhmää vastaan, mutta tuolla joukkueella taitaa olla melko vähän yhteistä huomisen vastustajan kanssa.

AIKAISEMMAT KOHTAAMISET

22.01.2006NelonenFC OPA - OuRe/27-4 (x-x)
26.02.2006Nelonen, alempi jatkosarjaFC OPA - OuRe/24-4 (2-2)