GBK-OTTELU ALOITTAA

29.12.2009


FC OPA:n harjoituskauden ottelukalenteri on paria merkintää vaille valmis. Joukkue pelaa talven aikana vähintään kahdeksan harjoitusottelua ja osallistuu kahteen turnaukseen, joista ensimmäinen on kovatasoinen AC Oulun turnaus 6.-7. helmikuuta sekä FC OPA:n oma hyväntekeväisyysturnaus 20.-21. helmikuuta.

FC OPA:n kausi alkaa jo 16. tammikuuta, kun kokkolalainen GBK saapuu Ouluun. Näillä näkymin viimeistelyvastustajana toimii iisalmelainen PK-37, joka käy Oulussa myös helmikuussa. Muita yksittäisten otteluiden vastustajia ovat AC Oulu, FC YPA, KajHa ja OLS.

AC Oulun turnauksen mahdollisia vastustajia ovat järjestäjän lisäksi OPS, PS Kemi, RoPS ja ruotsalainen Bodens BK. Oma hyväntekeväisyysturnaus ei ole kerännyt aivan niin nimekästä osanottajakuntaa, mutta toisaalta FC OPA noudattaa kaupungin asettamia reunaehtoja: oululaisia seuroja on suosittava mahdollisimman pitkälle.

Hyväntekeväisyysturnaukseen ovat osallistumassa FC OPA, OPS, HauPa ja OLS. Pitkänmatkalaisia edustaa tällä hetkellä Kajaanin Haka. Turnauksessa on vielä tilaa yhdelle joukkueelle. Paikka täytetään vuodenvaihteen jälkeen.

Otteluohjelmassa on vielä kaksi kohtaa avoimena. OPS:lle on vetämässä ehdotus ottelusta hiihtolomaa vasten. Jos se ei toteudu, FC OPA lähtee viikon mittaiselle huilille päivää tai kahta aikaisemmin. Toinen avoin viikonvaihde on viikkoa ennen sarjaa. Tätä paikkaa pidetään auki Suomen Cupin ottelulle.