STAFSULA PELAA LOPPUKAUDEN FC OPA:SSA

17.7.2009

Dritan Stafsula ehti myös neppailemaan torstain viimeistelyharjoituksissa.
Dritan Stafsula ehti myös neppailemaan torstain viimeistelyharjoituksissa.

Oululaisille tuttu jalkapalloilija Dritan Stafsula liittyy FC OPA:n vahvuuteen. FC OPA ja Stafsula ovat tehneet loppukautta käsittävän sopimuksen.

Stafsula on ollut jo jonkin aikaa FC OPA:n harjoitusringissä, mutta hänen pelilupansa on ollut FIFA:n käsittelyssä. Kun FIFA lopulta viime tiistaina päätyi ratkaisemaan sopimusriidan Stafsulan entisen seuran kanssa pelaajan eduksi, Palloliitto myönsi poikkeusluvan pelaamiselle ja hän on pelikelpoinen jo tänään paikallisottelussa OPS:aa vastaan.

Siirtoikkunan ollessa kiinni Palloliitto voi myöntää kansainvälisille siirroille poikkeusluvan tietyin ehdoin. Pelaajan sopimuksen tulee olla päättynyt 1.5. mennessä, tämä ei saa olla pelannut 30.4. jälkeen eikä lähtömaan liitto saa vastustaa siirtoa. Myös piirisarjoihin voi siirtyä ikkunan aukioloaikojen ulkopuolella.

Stafsula tulee FC OPA:aan erittäin värikkään historian omaavasta slovakialaisesta FK DAC 1904:sta, joka pelaa maan pääsarjaa. Sitä ennen albanialaissuomalaisen pelimiehen passeihin on kertynyt leimoja Kazahstanista FC Astanasta sekä norjalaisesta Bodö/Glimtistä. Stafsulan suomalaisia seuroja ovat olleet AC Oulu, Tervarit, AC Allianssi ja Tampere United.

Stafsula täydentää sopivasti FC OPA:n hyökkäyskalustoa, sillä Titi Essomba siirtyi juhannuksen alla Kazahstaniin. Lisäksi reisivamman kanssa taistelevan Vesa Järvitalon pelaaminen on hyvin epävarmaa. Kokoonpanosta puuttuvat myös armeijaan lähteneet Erik Isohookana ja Juho Sassi.