KAUSI ALKAA VIIKONLOPPUNA

22.10.2021Naisten joukkue aloitti kautensa jo edellisenä viikonloppuna vieraissa Toholammilla. Sieltä kotiin tuomisina oli komea 1-5  voitto. Tulevana viikonloppuna naiset kohtaavat Kälviän Tarmon hienossa uudessa kotiluolassaan Ouluhallin liikuntahallilla. Peli alkaa sunnuntaina 24.10 klo. 19.00. Kävimme kyselemässä joukkueen toiselta valmentajalta, pelaajalta ja joukkueenjohtajalta Sanna Tikkaselta mietteitä preseasonista ja kauden alusta.

 

Miten valmistautuminen kauteen ja kauden avaus on mennyt?

Preseason on mennyt mukavasti ja olemme saaneet paljon uusia pelaajia joukkueeseen. Treeneissä onkin keskitytty enimmäkseen futsalin perusjuttujen harjoitteluun ja kertaamiseen. Pelaajarinki on nyt mukavan suuri ja kilpailua peliajasta varmasti syntyy, mikä on pelkästään hyvä asia! Porukka on käynyt treeneissä aktiivisesti ja siellä on ollut erittäin hyvä pöhinä. Lokakuun alussa järjestimme Iihin harjoitusturnauksen, jossa tuli voitot kaikista kolmesta ottelusta. Tämä antoi joukkueelle itseluottamusta ja lisää vauhtia omaan tekemiseen. Ei malteta odottaa kotiavausta sunnuntaina!

Mitä odotat tulevan sunnuntain Tarmo ottelulta?

- Tarmo-ottelu varmasti jännittää kaikkia, sillä kotiavaus on aina erityinen tapahtuma. Tällä kertaa joukkueessa on paljon uusia kasvoja, mikä tuo vielä erityisen mausteen tilanteeseen. Pitkän tauon jälkeen myös katsojat on sallittu, mikä totta kai lämmittää sydäntä. Pelistä odotetaan vauhdikasta, viihdyttävää ja erityisesti maalirikasta (vastustajan päätyyn)! Tulkaahan paikan päälle katsomaan, mitä tapahtuu!

 

Miehet aloittavat kautensa tietynlaisella hegemonia kamppailulla AS Moonia vastaan! Peli pelataan Ouluhallin liikuntahallissa lauantaina 23.10 klo. 19.00 alkaen. Miehille tämä on kauden ensimmäinen sarjaottelu. Miehet kohtasivat harjoituskaudella Kakkosessa pelaavan Jogaboniton sekä Futsal Liiga joukkueet TOPV:n ja FC Kemin kahdesti. Tuloksellisesti näistä tuli yksi voitto ja kolme tappiota. Liiga joukkueet antoivat hyvän näytöksen siitä, millaista kyytiä Futsal Liigassa on tarjolla. Miesten joukkueesta jututimme pelaajavalmentaja Heikki Viiaa.

 

Miten valmistautuminen kauteen on mennyt?

- Valmistautuminen on mennyt pääosin suunnitelmien mukaan. Kunnon ylläpitäminen ja pelailu aloitettiin jo juhannuksen jälkeen ja elokuussa alettiin totisempi valmistuminen kohti kautta. On saatu mukavasti uusia pelaajia joukkueeseen ja suurinosa edelliskauden joukkueesta jatkaa pelaamista, joten tähän on hyvä rakentaa. 

Aivan tässä viime metreillä on tullut pari harmillista loukkaantumista, jotka sotkevat jonkun verran suunnitelmia. Onneksi materiaali on laaja ja paikkaajia löytyy.

 

Mitä ajatuksia AS Moon peli herättää?

- Heitä vastaan on kyllä tullut pelattua niin Futsalin kuin jalkapallonkin puolella useaan kertaan ja näin vastustajan naamat on tulleet tutuiksi. Väkisinkin nämä kohtaamiset tuovat pienen ekstralatauksen ja kyllähän tässä huomista pelia oottaa jo kovasti!! Kahden viimeisen kauden osalta voitot on nyt meille 2-1 ja yksi ottelu on päättynyt tasan. Varmasti tulee kiihkeä ja tasainen ottelu, mikä on varmasti kauden avauottelun arvoinen. Oman mausteen tuo varmasti Moonin yhteistyö Vieska Futsalin kanssa, että saa nähdä keitä he saavat vielä sieltä mukaan laadukkaan kokoonpanonsa lisäksi.

 

Tulkaahan katsomaan viikonloppuna miten FC OPA:n joukkueet pärjäävät, kun se on vihdoin taas mahdollista. Liput 5e, alennusryhmät 3e ja alle 12v 0e. Paikalla palvelee kioski!!