TÄRKEÄT SARJAPISTEET KIIKARISSA

1.6.2009


MetroStars on tiukan paikan edessä huomenna. Kevätkauden kolmanneksi viimeisessä ottelussa se kohtaa JS Herculeksen. Peli pelataan Talvikkipuistossa jo klo 18:00 alkaen. Tiistai-illan kohtaaminen on myös näillä näkymin tämän kauden viimeinen, joka pelataan Rajakylän kapealla ja kovalla, viivaviidakon sävyttämällä kentällä.

Huominen ottelu on erittäin tärkeä, sillä se on jo toinen peräkkäinen jumbofinaali, jonka MetroStars pelaa. Edellisestä oli tuloksena harmillinen 1-2 tappio Pattijoen Tempaukselle, vaikka yksi tai peräti kolmekin pistettä oli otettavissa.

Puolentoista viikon takaisen jumbojen kohtaamisen jälkeen otteluita on pelattu siten, että Hercules ja MetroStars ovat nyt Nelosen hännillä kerättyään kumpikin kolme pistettä. Onneksi pelimäärät ovat jo tasoittuneet ja kaikki sarjan joukkueet mahtuvat kahden ottelun marginaalin sisään. MetroStars on otellut kuusi ja Hercules viisi ottelua.

Edellä olevien tietojen valossa MetroStars pelaa siis kohtalostaan. Jokainen tappio tietää vaelluksen muuttumista entistä kivisemmäksi eikä voittokaan takaa tasaisempaa taivalta pitkäksi aikaa juuri erilaisista pelimääristä johtuen.

Kaikki sarjataulukossa lähituntumalla olevat kilpailijat ovat pelanneet Metroa vähemmän, joten pisteiden lisäksi joukkue tarvitsee myös muiden tappioita. Ennen kuin tasaavat pelit pelataan, teoriassa Herculeksenkin etumatka on kolme pistettä.

MetroStars saanee jalkeille hyvän joukkueen, vaikka lopullinen varmuus asiasta saadaan maanantai-illan harjoituksissa. Rajakylässä nähdään yksi vieraileva tähti, kun Joonas Sohlo edustusjoukkueesta tulee pelaamaan ottelun. Harjoituksiin on liittynyt myös kaksi uutta nimeä - Sami Stenroos ja Asko Hyttinen (STPS), jotka ovat radalla huomenna.

AIKAISEMMAT KOHTAAMISET

17.04.2007HarjoitusJS Hercules - MetroStars3-2 (3-0)
08.06.2008NelonenJS Hercules - MetroStars1-2 (1-0)
24.08.2008NelonenMetroStars - JS Hercules1-2 (1-1)