MIESTEN KAUSI ALKAA VIIKONLOPPUNA TERVAREITA VASTAAN

16.10.2020FC OPA:n rosteri on pysynyt lähes muuttumattomana edelliskaudesta, mikä on mahdollistanut laadukkaan harjoittelun läpi kesän ja joukkue on hitsautunut paremmin yhteen. Muutaman vahvistuksen, Jani Haikolan ja Jani Kokkilan, jälkeen joukkue on jopa parempi kuin edelliskauden aikana. Molemmat tuovat mukanaan hyvää liikettä ja peliälyä. Janit ovat päässeet hyvin joukkueeseen sisään ja osoittaneet treeneissä, että valmentajilla on käsissään positiivinen ongelma avauskentällisten määrittämisessä, sillä joukkueessa on tällä hetkellä todella tasainen nippu pelimiehiä.

Joukkueen palavereissa tavoitteet on asetettu viime kautta korkeammalle ja usko omaan tekemiseen on korkea. Vaikka liigan joukkueita vastaan pelatut harjoitusottelut olivatkin numeroiden valossa kylmähköä kyytiä, on niistäkin peleistä ammennettu suunnattomasti oppia sovellettavaksi tulevalle kaudelle. Viimeinen harjoitusottelu AS Moonia vastaan osoitti sen, että tasokkaita ykkösen joukkueitakin pystytään haastamaan. Saman tietysti huomasi jo viime kauden lopulla ennen kuin sarja jouduttiin keskeyttämään. Toivottavasti tämä kausi voidaan pelata loppuun asti ja futsalia olisi kansalle mahdollisimman paljon tarjolla.

Futsalykkönen alkaa siis FC OPA:lla ensi viikonloppuna parhaalla mahdollisella tavalla, kun urheilutalolle saapuu vastaan paikallisvastustaja Tervarit. Tervareiden pelaajisto on jonkun verran nuorentunut ja vastaan saadaan varmasti nälkäinen joukkue.  Oulun herruudesta tullaan siis vääntämään heti ensimmäisestä kierroksesta lähtien! Tervareiden isännöimä ottelu lauantaina klo 12 Urheilutalolla.

 

MIESTEN JOUKKUE 2020-2021 

 

1 Juhana Mäkelä (mv)

2 Niko Junkkari

3 Janne Mäntynenä

4 Jani Kokkila

5 Joonas Sohlo

6 Heikki Viia

7 Juhani Strid

8 Niko Puumalainen

9 Teemu Mattila

10 Jani Haikola

11 Samu Katajamäki

14 Pekka Welling

15 Sami Kuronen

16 Tommi Welling

18 Mikko Lukkarinen

19 Jere Paalanen

24 Yasir Modareszadeh

44 Olli Karppinen (mv.)

50 Ville Halonen (mv.)