MIESTEN VALMENNUS VAHVISTUU

12.5.2020

Tommi Welling
Tommi Welling
Juhana Mäkelä
Juhana Mäkelä
Niko Junkkari
Niko Junkkari
Joonas Sohlo
Joonas Sohlo
Heikki Viia
Heikki Viia

Miesten joukkuetta mennellä kaudella valmentanut kolmikko Heikki Viia, Joonas Sohlo ja Niko Junkkari jatkavat kaikki. Lisäksi valmennus vahvistuu, kun Tommi Welling ottaa roolin fysiikkavalmentajana ja Juhana Mäkelä hoitaa maalivahtien valmennuksen. Valmentamisen lisäksi kaikki viisi ovat tulevalla kaudella myös pelaajina mukana. Kaikilta kysyttiin, millä fiiliksillä lähdetään tulevaan kauteen?

Tommi Welling

 

Hyvillä fiiliksillä. Viime kauden jälkeen joka jätkä tietää paremmin, mitä Futsal Ykkönen vaatii niin henkisellä kuin fyysiselläkin tasolla. Lähdetään nöyrästi painaan vielä kovemmin hommia ja ollaan sitä kautta valmiina, kun kausi alkaa!

 

Juhana Mäkelä

 

Hyvillä fiiliksillä pääsee lähtemään uuteen kauteen. Viime kaudella käytiin Ykkösessä imettelemässä ja oppimassa. Kun joukkueen tekeminen pysyy samana ja siitä vielä vähän parannetaan, tullaan tällä kaudella menemään taas paljon eteenpäin. Maalivahtien osalta voi lähteä luottavaisin mielin kauteen, kun valmistautuminen päästään aloittamaan koko kolmikon osalta jo hyvissä ajoin.

 

Niko Junkkari

 

Hyvillä fiiliksillä tottakai!! Koen, että ansaitsimme paikkamme Ykkösessä, mutta epätasaiset otteet pitivät meidän sarjan väärässä päässä. Ensimmäinen kausi uudessa sarjassa on aina haastava. Nyt joukkue on taas vuoden kokeneempi ja se tulee viemään meidän kärjen tuntumaan tulevalla kaudella. Kaikilla osa-alueilla on hommat tarkoitus tehdä entistä paremmin tulevalla kaudella.

 

Joonas Sohlo

 

Ensi kausi tulee olemaan meiltä kunnianhimoinen. Kärkkikolmikko on oma tavoitteeni. Viime kaudella näytettiin, että parhaimmillaan pystytään haastamaan sarjan kärkijoukkueet. Se vaatii jatkossa vain lisää kurinalaisuuttaj ja kovaa työtä. Nyt ollaan kauden kokeneempi Ykkösen jengi, ja me tarvitaan suorituksiin tasaisuutta. Se onnistuu sitoutumisen, ymmärryksen ja luottamuksen kautta.

 

Heikki Viia

 

Erittäin hyvillä fiiliksillä! Mennyt kausi jätti nälkää erittäin paljon. Joukkue näytti kauden aikana, mikä potentiaalia siinä on ja noitten hyvien onnistumisten kautta on hyvä lähteä rakentamaan tulevaan kauteen.  Näillä näkymin joukkue pysyy hyvin kasassa ja vaihtuvuutta tulee vähän, jos ollenkaan. Asetelmat tulevaan ovat valmentajan näkökulmasta kutkuttavat. Kaudelle pitää löytää keinot, joilla ollaan joka pelissä parhaimmillamme. Tämän kautta kaikki on mahdollista!

 

Kuten yllä lukee, valmennus lähtee erittäin hyvin mielin ja motivoituneina tulevaan kauteen. Pelaajien osalta aletaan tiedottamaan sopimuksista Facebookin ja Instagramin puolella, kun sopimuksia saadaan kirjoitettua.